Verwarming & Sanitair

Ongeziene kortingen op waterontharder dankzij groepsaankoop

Groepsofferte.be is een online platform voor en door de consument. Met meer dan 125.000 inschrijvingen is het dan ook het grootste groepsaankoop-platform van Vlaanderen. Het is dankzij deze omvang dat groepsofferte.be ongelofelijk sterke prijzen kan verkrijgen, ten voordele van de koper. De kracht van de groep loont en de mensen van groepsofferte.be bewijzen dat opnieuw met deze wel heel erg interessante groepsaankoop voor waterverzachters.

Het unieke aan hun aanpak is dat de deelnemende leveranciers worden geselecteerd op basis van strenge criteria. Zo behoren de leveranciers tot de top van de wateronthardersector in België. In het kort: sterkst in prijs en in kwaliteit!
Geniet nu dus ook mee van dit tijdelijk aanbod. Je kan je vrijblijvend inschrijven via deze link.

Hard water

Een hoge waterhardheid kan heel wat negatieve gevolgen met zich meebrengen zoals kalkaanslag in waterleidingen en huishoudtoestellen. Kalkaanslag zorgt voor een lager rendement van je elektrische toestellen. Daarnaast kunnen er verstoppingen veroorzaakt worden door kalkaanslag. Bij hard water moeten er ook veel meer wasproducten en wasverzachter gebruikt worden.

De kwaliteit van het water dat uit onze kranen stroomt, hangt af van de geologische bodemlagen waar het doorheen stroomt alvorens het opgevangen wordt. Zowat driekwart van het oppervlak van België heeft te maken met zeer hard water dat door de leidingen stroomt (> 35 °f), met nefaste gevolgen voor honderd duizenden gezinnen.

Ongeziene kortingen op waterverzachter dankzij groepsaankoop

Waterverzachter: spaar je portemonnee en het milieu

Een waterontharder haalt kalk en andere metalen uit het leidingwater. Zo maak je komaf met kalkaanslag in je waterleidingen en huishoudelijke apparaten. Een gezin van 4 personen dat gebruik maakt van een waterverzachter bespaart zo’n 650 euro per jaar.

Het energieverbruik van de apparaten daalt met 20% en er hoeft 50% minder zeep en detergenten gebruikt te worden. Ook de levensduur van huishoudelijke apparaten, sanitaire toestellen en kranen stijgt door het gebruik van een waterverzachter.

Een waterverzachter kopen is dus een erg slimme investering. Niet alleen geniet je van verhoogd comfort, je geniet ook van een significant financieel voordeel. Je kan de aanbieding voor de groepsaankoop bekijken op www.groepsofferte-waterverzachter.be en een persoonlijke offerte op maat aanvragen bij de leverancier van jouw keuze.

Geniet nu van de tijdelijke groepskorting

Inschrijven op de groepsaankoop voor waterverzachters kan tot 31 augustus 2016 op Groepsofferte-waterverzachter.be. Deelnemen is geheel vrijblijvend.

Ongeziene kortingen op waterverzachter dankzij groepsaankoop

Ook interessant