Verwarming & Sanitair

Geniet van 200 euro korting én kalkvrij water!

Geniet van 200 euro korting én kalkvrij water!
De aankoop van een waterontharder of waterverzachter is een slimme besparing. Jouw energiefactuur gaat naar beneden, jouw huishoudelijke toestellen behouden hun optimale werking, je hebt kalkvrij en lekker drinkwater van de kraan en het is goed voor jouw huid en wasgoed. Via Groepsofferte.be kan je nu de beste prijs/kwaliteit krijgen. Door het grote aantal inschrijvingen krijg je momenteel een korting van 200 euro. Ontdek ook nog de andere groepsvoordelen!

200 euro korting op aankoop waterontharder-klik hier


Zeg neen tegen hogere energiekosten

Kalkrijk water, ook hard water genoemd, doet jouw energiekosten flink stijgen. Op een periode van 5 jaar kunnen die kosten wel met 20% toenemen. De kalk in het water tast de leidingen aan en hierdoor wordt de goede doorstroom van het water verhindert. De kalkaanslag vermindert de performantie en levensduur van huishoudelijke toestellen zoals verwarming, wasmachine en vaatwas. Door de opstapeling van kalk moet je meer zepen en wasproducten gebruiken voor hetzelfde resultaat en dit jaagt natuurlijk ook de kosten naar boven.

Bestrijd kalk!

In België kampen we met zeer hard water en in Europa zijn we zelfs een van de slechtste leerlingen van de klas. Kalkrijk water is gelukkig niet schadelijk voor ons, maar het zorgt wel voor hogere energiekosten en overlast. Bruin water, doffe vlekken op jouw glazen, kalksteen op verwarmingselementen en een droge huid zijn allemaal effecten van het harde water uit de kraan.
Gelukkig bestaat er een handig toestel om de kalk te bestrijden. Met een waterontharder, ook een waterverzachter genoemd, krijg je zacht water uit de kraan. Het helpt je om véél te besparen en zorgt voor een groot huishoudelijk comfort.

Voordelen van een waterontharder:
✓ Bespaar tot 650 euro per jaar
✓ Met zacht water krijg je een gezonde huid
✓ Geen kalkaanslag, roest en corrosie
✓ Toestellen werken beter en gaan langer mee
✓ Lekker drinkbaar water van de kraan
✓ Goed voor het milieu

douchekop, wazig glas, kraan

200 euro korting én de beste prijs/kwaliteit

Groepsofferte.be is het grootste groepsaankoopplatform in Vlaanderen. Dankzij het grote aantal inschrijvingen, al meer dan 135.000, kan groepsofferte bij leveranciers de beste voorwaarden negotiëren. Er wordt steeds gestreefd om de beste prijs/kwaliteit aan te bieden en nog extra voordelen te onderhandelen. Handig voor de gebruiker want hij moet niet tal van verschillende offertes en leveranciers vergelijken.
De groepsaankoop voor waterontharders werd wegens het grote succes verlengd. Jij kan ook nog steeds meedoen en genieten van tal van groepsvoordelen:
  • 200 euro korting op de groepsprijs
  • Gratis levering
  • Gratis installatie
  • 100 kilo zout gratis
  • Verhoogde fabrieksgarantie van 10 jaar!
  • Verlaagd BTW tarief van 6% ipv 21% voor woningen ouder dan 10 jaar

groepsofferte samen kopen, minder betalen

Groepsaankoop, wat is dat?

Groepsaankopen winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Individuen vormen een groep om zo betere voorwaarden te kunnen onderhandelen voor de aankoop van producten of diensten. Het principe is logisch en de grootte van de groep bepaalt het resultaat. Groepsofferte.be is het grootste platform in Vlaanderen en heeft in het verleden heel wat Vlamingen voordelen opgebracht met hun groepsaankopen voor zonnepanelen, dakisolatie en spouwmuurisolatie.
Bij inschrijving krijg je een bevestiging, waardoor je deel uit maakt van de groep en recht hebt op al de groepsvoordelen. Je krijgt vervolgens een vrijblijvende offerte op maat en kan steeds kiezen of je al dan niet op het voorstel wil ingaan.
Handig, vrijblijvend en een heleboel voordelen!

Je kan via Groepsofferte.be nu nog genieten van een heleboel voordelen, inclusief de groepskorting van 200 euro, op de aankoop van een waterontharder. Vele Vlamingen ondervonden al het comfort van zacht water in de woning. Wees er nog snel bij en bespaar slim op jouw energiekosten!

ontdek hier jouw groepsvoordelen

Ook interessant