Vastgoed

Bouwkavels te koop in Tungelroy

Door de zeer gunstige rentestand en verlaagde grondprijzen, is er meer vraag naar bouwkavels. Om die reden komen in het plan Truppertstraat/Kerkveldweg in Tungelroy 10 bouwkavels opnieuw in de verkoop. Deze waren enkele jaren geleden uit de verkoop gehaald aangezien er toen weinig vraag was naar bouwkavels in Tungelroy.

De kavels liggen aan de Kumpehof en Hansehof in een zeer rustige wijk aan de rand van het buitengebied. Ze zijn uitstekend bereikbaar via een asfalt(bouw)weg. In de loop van 2016 wordt het gebied voorzien van openbare verlichting. De definitieve inrichting met klinkerbestrating gebeurt als de huizen zijn gebouwd. Het middengebied wordt in een later stadium ingericht met groen en een speelterreintje. Hierbij worden de omwonenden betrokken.

Bouwkavels te koop in Tungelroy

Bouwen volgens uw eigen wensen

In dit plangebied geldt geen beeldkwaliteitsplan en kan welstandsvrij worden gebouwd. Dat betekent dat er veel ruimte is om geheel te bouwen volgens uw eigen wensen. Zeven kavels aan de Kumpehof (nr’s 12 t/m 18) zijn hiervoor beschikbaar. Deze kavels variëren in grootte van 433 tot 610 m2.

Een pasklare woning kopen

Wanneer u wel een eigen woning wilt, maar liever niet zelf bouwt, bestaat deze mogelijkheid ook. Op de kavels 19, 20 en 21 aan de Hansehof wil projectontwikkelaar CRE-Development uit Weert namelijk drie vrijstaande woningen realiseren. Wanneer u hierin interesse heeft, kunt u contact opnemen met Bart Coolen via +31 (0)6-23 15 57 10

Ook interessant