Keukens

Franssen Keukens opent vijfde filiaal in Merksplas

De Noord-Limburgse keukenspecialist Franssen Keukens zet zijn eerste stap over de provinciegrenzen. Filiaal nummer 5 opent vandaag de deuren in Merksplas. “Midden in de Kempen”, aldus zaakvoerder Patrick Franssen. “Een centrale locatie waar we bewust voor kozen.”

Franssen Keukens, specialist in kwaliteitskeukens en eiken maatwerk, breidt uit. De keukenbouwer opent na de showrooms in Overpelt, Hasselt, Maasmechelen en Lommel een eerste filiaal buiten Limburg. “Een makkelijk bereikbare showroom van 700 m² vormt voortaan de uitvalsbasis voor de regio Kempen”, verkondigt Patrick Franssen.

‘Geen kopie’

“Geen kopie van de Limburgse vestigingen, maar wel een showroom die optimaal weergeeft wat mogelijk is inzake opstellingen, materiaalgebruik en inbouwapparatuur, op maat van de Kempenaar”, aldus Franssen. Het uitgebreide gamma aan keukens, binnendeuren, plankenvloeren, dressing- en maatkasten waar Franssen Keukens om gekend staat, is nu dus ook integraal vanuit Merksplas verkrijgbaar.

Flexibele kwaliteit

Een nieuw filiaal openen blijft altijd een risico, maar Franssen verheugt zich erop hun keukens aan een nieuwe regio aan te bieden: “We hebben het volste vertrouwen in de Kempense markt én in onze adviseurs, om de naam van Franssen Keukens ook in deze streek te laten synoniem staan voor flexibele kwaliteit”, verzekert hij. Het nieuwe filiaal zorgt alvast voor 3 arbeidsplaatsen, wat het totaal op 22 medewerkers brengt.

Uitbreidingsambities

Dat het niet bij deze 5 vestigingen blijft, is vrijwel zeker. Patrick Franssen: “Maar we concentreren ons momenteel wel volop op Merksplas. Onze gemotiveerde adviseurs starten daar eerstdaags aan onze Kempense vertegenwoordiging: een nieuw hoofdstuk voor Franssen Keukens.” Vanaf vandaag, dinsdag 30 juni, zijn de Kempenaars er welkom voor een keuken ‘op maat van uw leven’.

Ook interessant