Keukenmaxx opent nieuwe vestiging in Turnhout

26 maart 2014 Bron: MissPublicity
Keukenmaxx opent haar derde vestiging. Na Zaventem en Schoten is er een nieuwe showroom in Turnhout. Op maar liefst 1000 m2 biedt Keukenmaxx alles op het gebied van keukens. Op iedere stijl, prijs en wens heeft Keukenmaxx een passend antwoord door de vele keuzes en mogelijkheden.

De ideale keuken

Het concept van Keukenmaxx is gebaseerd op de combinatie van lifestyle en keukendesign. Een groot gezin, met zín tweeŽn genietend van het leven of een druk werkend stel met veel vrienden, Keukenmaxx bekijkt de persoonlijke wensen en adviseert op maat. En creŽert daardoor voor iedereen een unieke en exclusieve keuken.

Persoonlijke begeleiding

Hoe jouw stijl je keuken bepaalt, is waar Keukenmaxx voor staat. ďDit vertaalt zich in persoonlijke begeleiding, zowel op stijl, prijs en invullingĒ, aldus Marc van Calster commercieel directeur van Keukenmaxx. Naast het complete assortiment biedt Keukenmaxx assistentie bij het samenstellen van een op maat gemaakte keuken. Keukens die perfect aansluiten op ieders lifestyle. Een eerste stap van deze persoonlijke begeleiding is bijvoorbeeld de Style Navigtor. Dit handige online hulpmiddel kan iedereen via de website, www.keukenmaxx.be, toepassen als inspiratie en voorbereiding. De Style Navigator geeft een eerste persoonlijk advies en selectie van de vele mogelijkheden.

Showroom Turnhout
Steenweg op Gierle 286
2300 Turnhout


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo