Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Sharp brengt eerste 72 cels PV-zonnepaneel op de markt

Sharp brengt eerste 72 cels PV-zonnepaneel op de markt
Sharp heeft onlangs haar eerste 72-cels monokristallijne fotovoltaÔsche PV-module op de markt gebracht, de NUSC360 (360W). Het highperformance zonnepaneel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in grootschalige commerciŽle installaties en onderstreept Sharps belangstelling voor de toepassingen van zonnepanelen in niet-woonomgevingen.
De 72 cels PV-module beschikt over de grootste capaciteit van Sharps assortiment polykristallijne en monokristallijne modules. Daarnaast is het de eerste module met PERC-technologie (Passive Emitter Back Cell), waarmee zowel de opname van zonlicht als de opname van elektronen wordt verbeterd. Hierdoor is de efficiŽntie van de NUSC360 18,5% hoger dan van de standaardmodules.

De nieuwe PV-module is in het bijzonder geschikt voor grootschalige dak- of grondinstallaties die betrouwbare energievoorziening vereisen, zoals zonneparken, fabrieken of magazijnen. De NUSC360 is gecertificeerd voor veiligheid en kwaliteit en voldoet aan de sneeuwlasttest volgens IEC/EN61215 met 5400Pa. De zonnepanelen zijn daarom geschikt voor het gebruik in gebieden waar hevige sneeuwval kan voorkomen
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
26 september 2017
Bron: wisse-worldcom
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba