Nieuwbouw

Een eigen woning vandaag? Het kan!

Studies tonen aan dat woonkwaliteit en levenskwaliteit nauw met elkaar zijn verweven. Woningbouw Huyzentruyt bewijst dat beiden nu perfect kunnen samengaan met betaalbaar wonen. Het bedrijf, dochteronderneming van Groep H uit Beveren-Leie (Waregem), heeft als geen ander inzichten verworven in wat betaalbaar wonen concreet betekent.

Al méér dan 100 jaar begeleidt Huyzentruyt mensen bij het realiseren van hun woondromen; van A tot Z en met passie voor het vak. Van traditioneel bouwen op grond van de klant, tot het nieuwe Modus woonconcept, biedt Woningbouw Huyzentruyt een antwoord op de vraag van steeds meer mensen naar een betaalbare en vooral haalbare nieuwbouwwoning. Een moderne en volledig uitgeruste woning aan een prijs waarvoor men vaak niet eens een – veelal verouderde - rijwoning kan kopen.
“We willen mensen gelukkig maken door betaalbare, innovatieve totaaloplossingen aan te bieden. We genieten telkens weer van die gelukzalige blik wanneer – jonge of iets minder jonge - klanten hun woonplannen écht tot leven zien komen.”, zegt Frank Vanmeenen, sales en marketingmanager van het bouwbedrijf.

Modus: wonen anders bekeken
Een Modus woning is een duurzame en moderne nieuwbouwwoning, opgetrokken met hoogwaardige materialen en technieken. Het concept is het resultaat van de doorgedreven inspanningen van het Huyzentruyt Expert Center om te streven naar nieuwe, betaalbare woonvormen en technieken, aangepast aan de hedendaagse verwachtingen van een breed publiek: starters en jonge gezinnen, singles met en zonder kinderen, actieve medioren en senioren,...

Modus woningen zijn volwaardige, en gevarieerde woningontwerpen met een verzorgde afwerking en een goede energieprestatie aan een uitzonderlijk scherpe prijs, geschakeld gebouwd in aangename verkavelingen. Nieuwbouw is nu toegankelijk voor budgetten van €200.000 grond, woning en kosten inbegrepen. Zo houdt de klant voldoende ruimte voor de fijne dingen in het leven en is een nieuwe woning geen jarenlange zware last om dragen. Grote glaspartijen zorgen voor een optimale lichtinval. Binnen en buiten vloeien naadloos in elkaar over. Bovendien kan elke woning worden ingedeeld volgens voorkeur van de klant. Het is gezellig wonen in een Modus woning.

Happy@Huyzentruyt Card
De Happy@Huyzentruyt Card die vorig jaar op Batibouw werd gelanceerd, biedt de klanten van Huyzentruyt voordelen en kortingen bij tal van partners voor de verdere afwerking van de woning. Iedereen die een Huyzentruyt of Modus-woning koopt ontvangt een persoonlijke kaart. Op eenvoudig vertoon aan de kassa van de partners wordt een korting of voordeel toegestaan.
“Zelfs na de voorlopige oplevering van hun woning, willen we onze klanten blijven gelukkig maken. Want vanaf dan is er vaak nog nood aan een likje verf, raamdecoratie, tuinaccessoires, meubilair, een open haard, enz. Steeds meer partners uit verschillende sectoren verlenen hun medewerking aan dit unieke initiatief in de bouwsector. Zo mochten we onlangs Stevens Meubel uit Oedelem als nieuwste partner verwelkomen. Onze woningen in combinatie met de Happy@Huyzentruyt Card vormen dé sleutel tot betaalbaar en aangenaam wonen!”, aldus nog Frank Vanmeenen.

Grootste kijkdorp van België
Woningbouw Huyzentruyt beschikt over het grootste kijkdorp van België, te Deerlijk (Roelskouter). 6 kijkwoningen bieden er de bezoeker een blik binnenin een aantal basismodellen. Uiteraard kan elke woning volledig naar de wensen van de klant aangepast worden. Midden het kijkdorp is er de toonzaal, die een compleet overzicht biedt van de verschillende afwerkingsmaterialen en de gebruikte technieken. Naast het uitgebreide standaardassortiment bevat de toonzaal ook alle upgrades en optiemogelijkheden. Kortom: wie de Huyzentruyt-site in Deerlijk bezoekt, maakt meteen uitgebreid kennis met alle mogelijkheden die de marktleider in betaalbaar wonen te bieden heeft.

Batibouw
Bezoek Woningbouw Huyzentruyt op Bis, Hal 1 standnummer 1248.