Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossiers en Specials

Dossier Coronavirus / COVID-19

De wereld is in de greep van het Coronavirus, ook in Vlaanderen worden maatregelen genomen om de verspreiding van het virus in te dammen. Dit heeft uiteraard grote gevolgen voor de economische activiteiten in het land.

2 op de 3 bouwbedrijven ondervinden sterke hinder als gevolg van de coronacrisis en de daaruit vloeiende maatregelen. De verplichtingen rond Ďsocial distancingí maken het slechts voor 15% van de bouwbedrijven mogelijk om hun activiteiten volledig verder te zetten.

In dit dossier leest u alle berichtgeving over het corinavirus met betrekking tot de bouw- en woonsector in BelgiŽ en Nederland.

Dossier Batibouw 2020

Batibouw is dť beurs voor zowel vaklui als consumenten in de bouwsector die wordt georganiseerd in de Brussels Expo. De beurs lokt op een oppervlakte van 120.000 m≤ elke editie eind februari, begin maart zowat 200.000 bezoekers, gespreid over 9 beursdagen.

Batibouw 2021 vindt plaats van zaterdag 27 februari tot en met zondag 7 maart. De professionals uit de sector zullen gedurende de hele beurs in een exclusief kader worden uitgenodigd op de beurs.

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Coronavirus / COVID-19
Dossier Batibouw 2020
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
(NS) © 2002 - 2020 Shift Networks bvba