Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossiers en Specials

Wat kunt u verwachten van 2022?

Ook 2021 is een bijzonder jaar geworden! Velen zijn blij dat het jaar 2021 eindelijk voorbij is. Wij kijken graag met u vooruit naar 2022!
In dit speciale Bouw & Wonen Dossier kijken wij alvast naar het nieuwe jaar. Wat u van 2022 mag verwachten leest u in de onderstaande artikelen. Ook voorspellen we enkele interieur- en woontrends voor 2022.

Bouw & Wonen wenst u alvast een voorspoedig 2022!

Dossier Coronavirus / COVID-19

De wereld is nog steeds in de greep van het Coronavirus, ook in Vlaanderen worden maatregelen genomen om de verspreiding van het virus in te dammen. Dit heeft uiteraard grote gevolgen voor de economische activiteiten in het land. De Bouwsector heeft ook zwaar te lijden onder de coronacrisis.

Uit onderzoek van de Confederatie Bouw, waaraan 359 ondernemingen hebben deelgenomen, blijkt dat bij 56% van de bouwbedrijven de orderboeken momenteel minder dan normaal gevuld zijn. Bij 51% zijn de orderboeken minder dan 3 maanden gevuld.

In dit dossier leest u alle berichtgeving over het corinavirus met betrekking tot de bouw- en woonsector in Belgi en Nederland.

 

Het weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Wat kunt u verwachten van 2022?
Dossier Coronavirus / COVID-19
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Hypotheek.be Recticel Wienerberger Loxone
(NS) © 2002 - 2022 Shift Networks bvba