Interieur

Innovaties zorgen voor plezier in het huishouden

Samsung kondigt de ‘AddWash’ wasmachine aan. De wasmachine heeft een extra deur, die het mogelijk maakt om tijdens een wasbeurt een vergeten sok of extra wasmiddel toe te voegen. Daarnaast introduceert Samsung nieuwe Powerbots, die stofzuigen eenvoudiger maken dan ooit.

Wasmachine past zich aan jouw programma aan

In de haast van een drukke werkdag of een overvol weekend kan het wel eens voorkomen dat een sok achterblijft in de wasmand. Speciaal voor dit soort situaties komt Samsung met ’s werelds eerste ‘AddWash’ deur op de proppen. Hierdoor kunnen vergeten kledingstukken, extra wasmiddel of kledingstukken die gespoeld en gecentrifugeerd moeten, tijdens het wasprogramma toevoegd worden. Zonder het wasprogramma te onderbreken of de hoofddeur te openen. Verder is de machine altijd en overal te bedienen via de smartphone. Ook kan de de gebruiker meldingen ontvangen wanneer de eerste spoelbeurt start of de was klaar is. Daarmee is het een ideale wasmachine voor drukbezette mensen tot gezinnen.

De Samsung ‘AddWash’ wasmachine is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar.

Krachtigere robotstofzuigers

Naast de bestaande Powerbot VR9000 introduceert Samsung de Powerbot VR9200 en Powerbot VR9000 Essential.

De Powerbot VR9200 robotstofzuiger van Samsung is een betrouwbare partner in het huishouden en levert ruim 50 keer meer zuigkracht*. Met behulp van ‘Smart Control Wi-Fi’ kan de gebruiker vanop zijn smartphone aansturen.

De Powerbot robotstofzuigers maken gebruik van het ‘Visionary Mapping Plus System’ en zijn voorzien van een camera en sensoren, die de omgeving scannen voor een optimale schoonmaakroute. Terwijl de stofzuiger schoonmaakt, wordt de route in een vloerplan opgeslagen als meest efficiënte route voor regelmatige schoonmaakbeurten. De ‘Cyclone Force’ toepassing maakt gebruik van centrifugaalkrachten om stof van de lucht te scheiden en voorkomt daarmee dat de filter verstopt raakt en de zuigkracht vermindert.

De Samsung Powerbot VR9200 en VR9000 Essential zijn vanaf het tweede kwartaal beschikbaar in België.

Ook interessant