Interieur

Hoe krijg ik een heerlijk huis - 5 sleutels om zelf toe te passen

Hoe krijg ik een heerlijk huis - 5 sleutels om zelf toe te passen
Interieurarchitect Doret Schulkes vertelt welke elementen zij gebruikt zodat ze haar klanten de garantie kan geven: Dit wordt een heerlijk huis. En het mooie is: 4 van de 5 elementen kosten niets!

Dit boek zal de manier waarop je naar je interieur kijkt voor altijd veranderen! Vanwege het steeds maar aanhoudende succes van de vorige uitgave, is in deze druk een update gedaan en zijn 16 pagina's extra foto's toegevoegd.

De schrijfster is interieurarchitect met een eigen visie gebaseerd op studies en 30 jaar ervaring. Zij legt in dit boek uit welke aspecten zij gebruikt om haar klanten de garantie te kunnen geven: Dit wordt een heerlijk huis.

"Iedereen kan in een heerlijk huis wonen, als je maar weet waar je op moet letten. Dat heeft niets te maken met design of de kleur op de muur. Waarmee dan wel? Dat lees je in dit boek."


Het boek staat vol met concrete aanwijzingen om direct in je eigen huis toe te passen. De 150 foto's geven duidelijke voorbeelden en maken het een praktisch maar ook mooi koffietafelboek.

Meer info en bestellen via deze link

Ook interessant