Architectuur

Boekentip: Anders Wonen - Inspirerende verhalen en tips van woonpioniers

Boekentip: Anders Wonen - Inspirerende verhalen en tips van woonpioniers
Of je nu droomt van het delen van ruimte met vrienden, het omarmen van een eco-community, het wonen in een pipowagen, yurt of zelfs op een schip – Steeds meer mensen kiezen voor een betaalbare, andere manier van wonen. Met duurzame materialen, minder spullen en meer tijd.

Bijzondere, alternatieve woonvormen worden steeds populairder. Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is aan de hand van inspirerende verhalen.

'Anders wonen' nodigt je uit om de diversiteit aan woonvormen te ontdekken. Het boek brengt een ode aan de woonpioniers die met durf en verbeeldingskracht hun ideeën omzetten in concrete plannen. Of het nu gaat om het bouwen van een tiny house, het starten van een wooncoöperatie of het vinden van rust in een eco-community, in dit boek vind je het allemaal! Ontdek de frisse en verrassende mogelijkheden die anders wonen te bieden heeft.

Anders Wonen - Inspirerende verhalen en tips van woonpioniers
  • Laat je inspireren door nieuwe woonvormen
  • De beste verhalen en tips van woonpioniers
  • Duurzaam, minder spullen en meer tijd
  • Van het succesvolle online platform hetkanWel
  • Inclusief prachtige fotografie

Dit boek is voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen, zelfbouw, tiny houses, ecologisch wonen, zelffvoorzienend wonen, innovatief wonen, community living. Of gewoon even wil wegdromen.

Meer info en bestellen via deze link.

Ook interessant