Bedrijfsnieuws

a.s.r. zoekt overnamekandidaat voor a.s.r. vastgoed ontwikkeling

a.s.r. gaat op zoek naar een strategische overnamekandidaat voor a.s.r vastgoed ontwikkeling. Met het oog op een private toekomst wil a.s.r. zich concentreren op de kernactiviteiten verzekeren en asset management.

Vastgoedontwikkeling behoort niet tot de kernactiviteiten van a.s.r. Omdat het onderdeel niet in het portfolio van a.s.r. past en klaar is voor verkoop, is dit het moment om op zoek te gaan naar een geschikte strategische partner voor a.s.r. vastgoed ontwikkeling. De overname zal geen consequenties hebben voor de lopende projecten. Bestaande relaties, potentiële huurders en kopers zullen geen nadelige gevolgen hebben van deze voorgenomen verkoop.

a.s.r. vastgoed ontwikkeling heeft zich de afgelopen decennia bewezen als professionele en zelfstandige vastgoedontwikkelaar die talloze multidisciplinaire projecten succesvol heeft ontwikkeld. Zoals IJDock Amsterdam, Winkelcentrum Waddinxveen, Houthavens Amsterdam. Diverse projecten zijn op dit moment in ontwikkeling, zoals het Norfolkterrein in Scheveningen, het postkantoor aan de Neude in Utrecht, de Catherinasteeg/Aalmarkt in Leiden, de Kruisvaartkade in Utrecht, woningen in Ede Enka en woningen in Noordwijk. Leidsche Rijn Centrum in Utrecht (met name winkels en woningen) is het grootste project dat momenteel samen met partners in aanbouw is.

Zolang er geen nieuwe eigenaar is blijft a.s.r. verantwoordelijk voor de uitvoering van de lopende projecten. Bij a.s.r. vastgoed ontwikkeling zijn ruim 40 medewerkers in dienst.

Ook interessant


Build for Life