Zwart voor een luxebadkamer

25 januari 2016 Bron: Imagicasa
Een zwarte badkamer mag dan misschien niet de meest voor de hand liggende keuze zijn, maar zwart kan ook deze kamer een absolute glamour-boost geven. Als je voor deze stijl gaat zijn er een paar details waar je dient op te letten om het niet al te 'zwaar' te laten ogen, waarbij het voorzien van voldoende licht met stip op nummer ťťn staat. In dit artikel krijgt u een aantal interessante tips!

- Licht is essentieel in een zwarte badkamer. Voorzie voldoende lichtpunten en bouw enkele dimmers in zodat je met het licht kunt spelen naargelang je mood. Niets zaligers dan een uitgebreid bad nemen met gedimde lichten, maar om je 's morgens klaar te maken kun je wel fel licht gebruiken.

- Om het geheel wat lichter te maken kun je een constrastkleur gebruiken op een van de muren, zoals mosterdkleur. Een grote spiegel aan een van de muren draagt ook bij tot de verdeling van het licht.

- Een zwarte badkamer is op zich al imposant. Kleine details in goud of koper en kristal kunnen de luxueuze uitstraling nog vergroten.

- Hou je van de uitstraling van zwart maar durf je het nog niet aan om de muren volledig zwart te schilderen? Begin dan met veel meubilair in zwart. Ook zwarte tegels voor de vloer en de douche zijn momenteel erg in.

Bekijk meer mooie foto's en laat u inspireren op Imagicasa.be

Zwart voor een luxebadkamer

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo