Zakelijke zonnepanelen voor succesvolle ondernemers

  NL   10 september 2019 Bron: Bouw & Wonen
Zakelijke zonnepanelen voor succesvolle ondernemers
Succesvolle ondernemers pakken zaken net iets slimmer aan. Succesvolle ondernemers doen de juiste dingen, waarmee ze regisseur worden van hun eigen succes. Heeft dit iets met zonnestroom te maken? Ja. Eigenlijk alles. Want voor jou als grootverbruiker van energie biedt zakelijke zonnestroom je de mogelijkheid om de wereld ťn natuurlijk je bedrijf een stukje beter te maken.

Even terug naar de term succesvolle ondernemer. Welke kenmerken hebben deze ondernemers en waarom is juist zonne-energie voor die groep (voor jou dus!) aantrekkelijk? Een paar punten die jou en je bedrijf onderscheidend maken.

Allereerst heb je een neus voor zakendoen. Dit klinkt heel clichť, maar als ondernemer weet je als geen ander waar de kansen liggen en hoe je ze moet verzilveren. Toch realiseert een groot deel van ondernemend Nederland zich niet dat er een prachtige kans op zakendoen voor het oprapen ligt, namelijk recht boven je hoofd. Het dakoppervlak. Loze ruimte die niets oplevert, behalve een droog onderkomen. Door te investeren in zakelijke zonnepanelen laat je je dak voor je werken. Ervaring leert dat een zonnestroominstallatie een rendement van ruim 15% op kan leveren! Zo heb je een droog onderkomen wat ook nog eens een uitstekend rendement oplevert. Als dat geen goede deal is!

Ten tweede toon je initiatief en durf en zie je dat jij samen met andere ondernemers het verschil kunt maken om de klimaatvraagstukken ťcht aan te pakken. Initiatief omdat nog maar 7% van de totale energiebehoefte uit zonne-energie komt. Door te investeren in zonne-energie loop je dus voor op andere ondernemers. Je laat durf zien door je niet af te laten schrikken door materie die best complex kan zijn. Wij zorgen ervoor dat alles wat je moet weten in begrijpelijke taal uitgelegd wordt, zodat jij weet wat je krijgt en dit op een feestje kunt uitleggen.

Je investeert in oplossingen. Om met zín allen te voldoen aan het klimaatakkoord is nog een hele uitdaging. Daar komt nog eens de energiebesparingsplicht bovenop die jou als ondernemer verplicht om melding te maken van de energiebesparende maatregelen die je genomen hebt. Hoewel zonnepanelen niet vallen onder oplossingen de energiebesparingsplicht, is dit wel een heel goede invulling om een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van het klimaatakkoord en je eigen portemonnee. En als je dan toch bezig bent met de energiehuishouding van je bedrijf, dan is het maar een kleine moeite om ook meteen te kijken de mogelijkheden om zuiniger met energie om te gaan. Immers, de energie die je zelf opwekt met je zonnepanelen wil je natuurlijk optimaal benutten!

Wat succesvolle ondernemers ook doen? Of juist vooral niet doen eigenlijk: ze willen niet alles zelf doen maar omringen zich met de juiste mensen en bedrijven. Dat is ook de reden waarom kiezen voor een zonnestroominstallatie via Zonnestroom Nederland een goede keuze is. Wij denken net als jou! Wij willen graag zakendoen met ondernemers die gewend zij om constant op hoog niveau te presteren. Dit is ook iedere dag opnieuw onze ambitie. Zonnestroom Nederland werkt samen met jou toe naar een oplossing om meer rendement uit je bedrijfspand te halen, minder afhankelijk te worden van je traditionele energieleverancier, geld te besparen & verdienen en misschien wel het belangrijkste: je draagt iedere dag ongemerkt bij aan een betere wereld.

Wil je weten wat zakelijke zonnepanelen jou gaan opleveren? Vraag hier vrijblijvend het adviesrapport-op-maat aan en wij werken je businesscase verder uit! Check hier wat er allemaal in komt te staan!

Zakelijke zonnepanelen voor succesvolle ondernemers

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo