Verwarming & Sanitair

Zacht water aan een zachte prijs, 200 euro korting!

Zacht water aan een zachte prijs, 200 euro korting!
Kalkaanslag, een droge huid na het douchen, huishoudtoestellen die het na enkele jaren begeven,...je herkent het ook wel. In België is het kraantjeswater zeer kalkrijk. Die kalk heeft heel wat nadelen in onze woning en is voor sommige mensen ook nadelig voor hun gezondheid.
Een waterverzachter kan deze problemen van de baan vegen. Voordelig een waterverzachter aanschaffen? Het kan! Neem deel aan de groepsaankoop, deze heeft reeds meer dan 5000 inschrijvingen. Meer info over waterverzachters en de groepsaankoop vind je hier.
Zacht water aan een zachte prijs

Eigen waterzuiveringssysteem

Met behulp van een waterverzachter kan je verschillende problemen en ongemakken voorkomen. Het is zo dat een waterverzachter de overtollige kalk uit het water haalt en zacht water door de kraan laat stromen.

In de waterverzachter zit een filter met harskorrels, deze korrels halen de kalk uit het water en voegen er natrium aan toe. Na een bepaalde periode zullen de harskorrels verzadigd zijn met kalk en zal het toestel de korrels zuiveren met zout dat in een reservoir in het toestel zit. Tijdens het zuiveringsproces ontstaat er afvalwater en dat wordt via de riool weggespoeld. Het apparaat is daarna terug gebruiksklaar. Deze zuivering gebeurt meestal s’ nachts zodat je geen hinder ondervindt.

Meer info over waterverzachters en de groepsaankoop vind je hier.

Impact op je portemonnee en het milieu

Hard water richt heel wat schade aan. Bij grote hoeveelheden aan kalk zullen de waterleidingen gaan dichtslibben. Er is dan meer energie nodig om warmte door te geven aan boilers en vloerverwarming. Het rendement van je verwarming zal dus dalen en je zal meer moeten stoken wat je ook extra kosten oplevert.
Ook zeep zoals wasverzachters heeft een negatieve invloed op het milieu. Door de watervervuiling moeten waterzuiveringsstations meer energie gaan gebruiken.
Tenslotte gebruik je ook veel flessenwater als je last hebt van hard water, je produceert dus veel afval en om die afval te recycleren is er alweer veel energie nodig.

Voordelen waterverzachter


 • Levensduur kranen en huishoudtoestellen
  Je koffiezet/waterkoker, wasmachine, strijkijzer,...zullen langer dienst kunnen doen want door de minieme hoeveelheid aan kalk kan de watertoevoer niet dichtslibben en gaan ze minder snel stuk.

 • Zachtere was
  Je zal geen hopen wasverzachter meer moeten aankopen om zachtere was te krijgen. Dit kan je per jaar €30 à €40 besparen.

 • Minder problemen met huid en haar
  Hard water droogt je huid en haar uit. Niet alleen jij maar ook mensen met huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis hebben veel baat bij het aanschaffen van een waterverzachter.

 • Lekker en geurloos kraanwater
  Je zal geen slechte smaak meer hebben als je een glaasje kraantjeswater drinkt. Ook de geur die soms vrijkomt bij het opendraaien van de kraan zal verleden tijd zijn.

 • Minder poetswerk
  Geen tijdverspilling meer met het schrobben van je kranen en het ontkalken van je toestellen. Ook zal je zelden nog een product moeten kopen dat geschikt is voor het ontkalken van je koffiezet of wasmachine, weer een kost uitgespaard!

 • Nauwelijks onderhoud en geschikt voor iedereen
  Enkel het zoutreservoir moet regelmatig aangevuld worden en daarnaast heeft een waterverzachter nauwelijks onderhoud nodig. Ook zijn er verschillende formaten beschikbaar, dus als je veel of weinig ruimte hebt, je vindt er zeker een die bij je past.

Zacht water aan een zachte prijs

Wil jij ook besparen op energiekosten en wil je ook dat de levensduur van je leidingen, huishoudtoestellen, kleren,... langer zijn? Aarzel dan zeker niet en klik hier om geholpen te worden.

Samen zijn we sterk

Er zijn heel veel Vlamingen die last hebben van een te grote hoeveelheid kalk in hun water. Hierdoor is er dus veel vraag naar waterverzachters en via de aanbieding van Groepsofferte.be kan je heel wat voordeel uit deze investering halen. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting zal zijn die je ontvangt. Vanaf 1001 deelnemers heb je een korting van maar liefst €200! Verlos je van vervelende problemen en klik hier om jouw voordelen te ontdekken.

Zacht water aan een zachte prijs

Ook interessant