Duurzaam Bouwen

Wordt energie onafhankelijk, investeer in zonnepanelen

Wordt energie onafhankelijk, investeer in zonnepanelen
Elektriciteit wordt steeds duurder, energie wordt steeds schaarser en met de Turteltaks zal dat in de toekomst niet verbeteren. De prijs van elektriciteit is meer dan 30% gestegen ten opzichte van 2015. Door de BTW-verhoging van 6% naar 21% moet een gezin op jaarbasis gemiddeld 120 euro meer betalen. Wees geen slachtoffer van de stijgende prijzen en kies voor een duurzaam alternatief.

De zonnige kant van zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen wordt weer interessant.
Ze zijn meer rendabel dan een spaarboekje en de prijzen om zonnepanelen te installeren zijn gedaald. Het rendement kan zelfs oplopen tot 4% terwijl een spaarboekje de dag van vandaag slechts een gemiddeld rendement van 0,8 % .Daarnaast krijg je een groene stroom certificaat als je in Brussel woont en kan je in Vlaanderen een lening krijgen tegen lage rente of zelfs renteloos.

investeer in zonnepanelen

De terugverdientijd voor zonnepanelen stond nog nooit zo kort als nu. Voor bijvoorbeeld een aankoop van 16 zonnepanelen met een vermogen van 260 Wattpiek kan je dit gemiddeld op 10 jaar tijd terugverdienen. Na deze tien jaar kan je nog zeer lang winst maken met je zonnepanelen aangezien de levensduur gemiddeld 25 jaar is.

investeer in zonnepanelen

Mis dus geen inkomsten en investeer zeer voordelig in zonnepanelen. en vraag hier meer informatie aan.
investeer in zonnepanelen

Ook interessant