Vastgoed

Woningen Blavier stelt meest betaalbare eco+ woning voor

Woningen Blavier lanceert op het salon Habitat Liège 2011 het unieke budgetvriendelijke eco+woningconcept waarbij betaalbare energie- efficiëntie centraal staat. Bij dit type woningen wordt de energieprestatie geoptimaliseerd door een combinatie van de juiste isolatie, energie- besparende technieken en oriëntatie. Bezoekers aan de stand van Woningen Blavier kunnen kennis maken met het eco+woningaanbod en krijgen gratis een woningoriëntatie-audit met bijhorend advies.

Bezoekers aan het salon Habitat 2011 ontdekken op de stand van Woningen Blavier een hele reeks eco+woningmodellen die een optimale energieprestatie genieten en toch zeer betaalbaar blijven. Zo is er al een eco+woning vanaf 133.000€, btw inclusief met een K-waarde tussen 25 en 32 en een E-peil tussen 28 en 49.

Het eco+woningconcept voorziet verschillende isolatiepakketten die de K-waarde van de woning verlagen tot 20. Dankzij de goede oriëntatie van de eco+woning op de bouwgrond worden 20 tot 30% verwarmingskosten bespaard zonder enige bijkomende investering. Tot slot maken de eco+woningen van Woningen Blavier gebruik van een hele reeks technieken die de energieprestatie van de woning verbeteren. De meest gangbare zijn ventilatie, vloerverwarming en de installatie van een warmtepomp.
Om bouwers de meest optimale energieprestatie van hun woning te garanderen gaat het studiebureau van Woningen Blavier op zoek naar de beste energiebesparende innovaties op de markt.

Salonvoorwaarden

Speciaal voor Habitat geeft Woningen Blavier als salonvoorwaarde, bovenop de totaal afgewerkte sleutel op de deur eco+woning, een volledig afgewerkte keuken.

Bouwers die de stand van Woningen Blavier bezoeken met hun bouwplannen krijgen bovendien kosteloos een woningoriëntatie-audit met bijhorend advies. Hierdoor zullen zij aanzienlijk besparen en makkelijker aan de EPB-normen voldoen zonder extra investering.

Betaalbare energie-efficiëntie

Woningen Blavier wil haar reputatie als woningbouwer met de beste prijs/kwaliteit verhouding op de particuliere markt eer aandoen door op Habitat eco+woningen aan te bieden met een betaalbare energie-efficiëntie. De strenge normen maken bouwen alsmaar complexer en duurder, maar met de eco+woningen van Woningen Blavier kunnen bouwers zich voortaan met kleinere budgetten een betaalbare woning met lage energieprestatie veroorloven.

Bezoek Woningen Blavier op stand nr 1514 op het salon Habitat Liège.