Nieuwbouw

Woningen Blavier lanceert eco+woningconcept op Batibouw

Woningen Blavier lanceert tijdens Batibouw 2012 het unieke budgetvriendelijke eco+woningconcept waarbij betaalbare energie- efficiëntie centraal staat. Bij dit type woningen wordt de energieprestatie geoptimaliseerd door een combinatie van de juiste isolatie, energie- besparende technieken en oriëntatie. Bezoekers aan de stand van Woningen Blavier kunnen kennis maken met het eco+woningaanbod en krijgen gratis advies voor een goed budgetbeheer van hun bouwproject.

Bezoekers aan Batibouw 2012 ontdekken op de stand van Woningen Blavier een hele reeks eco+woningmodellen die een optimale energieprestatie genieten en toch zeer betaalbaar blijven. Zo is er al een eco+woning vanaf 135.000€, btw inclusief met een K-waarde tussen 25 en 35 en een E-peil tussen 28 en 49.

Het eco+woningconcept voorziet verschillende isolatiepakketten die de K-waarde van de woning tot 30% verlagen. Dankzij de goede oriëntatie van de eco+woning op de bouwgrond worden 20 tot 30% verwarmingskosten bespaard zonder enige bijkomende investering. Tot slot maken de eco+woningen van Woningen Blavier gebruik van een hele reeks technieken die de energieprestatie van de woning verbeteren. De meest gangbare zijn ventilatie, vloerverwarming en de installatie van een warmtepomp.
Om bouwers te informeren over een goed budgetbeheer deed Woningen Blavier een enquête over de manier waarop bouwer hun budget beheren en of ze verwachten dat de politiek- economische crisis een impact heeft op hun budget. De analyse van de resultaten laten Woningen Blavier toe om een aantal tips te geven aan bouwers voor een optimaal budgetbeheer.

Salonvoorwaarden

Woningen Blavier biedt in het verlengde van de succesvolle gratis keuken-actie ook tijdens Batibouw 2012 speciale salonvoorwaarden aan bovenop de totaal afgewerkte sleutel op de deur eco+woning
Bouwers die de stand van Woningen Blavier bezoeken met hun bouwplannen krijgen bovendien kosteloos advies voor een goed budgetbeheer.