Vastgoed

Wonen in een vliegtuig (fotospecial)

Voor de meeste mensen is het steevast uitkijken naar wanneer ze het vliegtuig mogen verlaten, maar voor Bruce Campbell gaat die vlieger niet op. Hij zit zo graag in vliegtuigen dat hij er ook zijn thuis heeft van gemaakt, pal in de bossen van Oregon.
De vliegtuighuisdroom van de 63-jarige Amerikaan begon in 1999. Toen kocht hij een vliegtuig voor ongeveer 170.000 euro. Omdat de man zijn hele leven als monteur heeft gewerkt voor het Amerikaanse leger, kon hij het toestel zonder al te grote problemen omvormen tot een echt huis.

Zijn vliegtuighuis staat in een bos in de staat Oregon en binnenin het toestel lijkt het eigenlijk om een doorsnee huis te gaan. Er is plaats gemaakt voor een woonkamer, een slaapkamer en een kantoorruimte. Van de ruimte waarin het cabinepersoneel vroeger de maaltijden bereidde , heeft Campbell een keuken gemaakt. Zich wassen doet hij in de hoofdcabine en op die plaats heeft hij ook een werkend toilet ingebouwd.

Maar zijn lievelingsplaats in huis bevindt zich helemaal vooraan, in de cockpit. "Daar zit ik het liefst", zegt de Amerikaan aan News.com.au. "En ik ontvang ook graag bezoek, want ik geef graag rondleidingen en het is leuk om te zien hoe anderen verliefd worden op mijn woning."

Ook interessant