Vastgoed

Het grootste huis van Amerika (fotospecial)

Voor slechts 75 miljoen dollar had u de eigenaar kunnen worden van het grootste huis van Amerika, althans, als het is afgewerkt. De totale afwerkingskosten worden geschat op nog eens 25 miljoen dollar. De woning wordt in de volksmond ook wel het nieuwe Versailles genoemd. De woning ligt in Windermere, een dure wijk in Orlando Florida waar ook de levende golf legende Tiger Woods woonde.

De zakenman David Siegel had eens het plan opgevat om het grootste huis van Amerika te bouwen. Hij is niet verder gekomen dan de muren en het dak. Siegel en zijn vrouw hebben het huis te koop moeten zetten nadat zijn bedrijf door de credietcrisis in de problemen was geraakt. In 2012 heeft Siegel het huis weer uit de verkoop gehaald en is de bouw inmiddels weer hervat. Verwacht wordt dat de woning in 2014 af zal zijn.

De woning heeft een bewoonbaar oppervlak van ruim 27.000 vierkante meter, telt 13 slaapkamers en 23 badkamers en beschikt over een master suite van maarliefst 1.800 vierkante meter. Natuurlijk mag een binnen- en buitenzwembad niet ontbreken.

Deze fotospecial staat helaas niet meer online.

Ook interessant