Verbouwen

Win je gevel terug met de Facebookactie van Deceuninck

De ideale gevel geeft je woning een blijvende meerwaarde en dit niet enkel op esthetisch, maar ook op energetisch vlak. En natuurlijk moeten hij ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Met de gevelbekledingsoplossingen van Deceuninck, of ze nu van pvc zijn of van het type Twinson (een pvc-houtcomposiet), voldoet je gevel aan al die voorwaarden. En dankzij de promo-actie van Deceuninck misschien zelfs gratis en voor niets. Want tot het einde van het jaar voert Deceuninck een bijzondere facebookactie voor particulieren waarmee je de aankoopprijs van je Deceuninck-gevel, tot max. 5000 euro, kan terugwinnen.

Deelnemen aan de facebookactie ‘Win je gevel terug’ van Deceuninck is heel eenvoudig. Neem gewoon een ‘selfie’ van jezelf met je Deceuninck-gevel op de achtergrond en laad hem op via de facebookpagina van Deceuninck. Wanneer je foto door de beheerders van Deceuninck wordt vrijgegeven, krijg je een e-mail. En dan begint het belangrijkste…: zoveel mogelijk ‘likes’ verzamelen. Want het is precies de inzender van de foto die tegen 31/12/16 de meeste ‘likes’ heeft verzameld die zijn Deceuninck-gevel 100% terugbetaald krijgt.

Alle info en voorwaarden i.v.m. deze facebookactie staan op www.deceuninck.be en op www.winjegevelterug.be.

De facebookpagina van Deceuninck vind je door Deceuninck in de zoekbalk van facebook in te geven of door onderaan op de homepage van www.deceuninck.be op het facebooklogo te klikken. Op die Facebookpagina staat de button Win € 5000 helemaal bovenaan.

Ook interessant