Wellness bij je thuis, gewoonweg onweerstaanbaar

  BE   8 maart 2017 Bron: Wellness - Logic-Immo
Wellness bij je thuis, gewoonweg onweerstaanbaar
Je huis volgt jouw wensen: altijd zoek je naar net dat tikkeltje meer comfort, en gelijk heb je! Laten we even naar de badkamer gaan... In deze belangrijke ruimte heeft het functionele aspect de bovenhand, maar waarom zou dat niet gepaard mogen gaan met onvervalste wellness? Ontdek hier alle opties, in functie van jouw budget, en maak van jouw badkamer de wellnessruimte van je dromen.

Wellness die voor iedereen toegankelijk is

1. Balneobad

Wil je thuis een wellnessmoment inlassen zonder verbouwingswerken te doorstaan? Dan is het balneobad precies wat je zoekt. Het bad is beschikbaar in verschillende modellen en er zijn geen speciale plaatsingsinstructies, want het werkt net zoals een klassiek bad. Dankzij de waterstralen heeft het balneobad een masserend effect en stimuleert het de bloedsomloop. Na een vermoeiende werkdag kan je in het bad al je beslommeringen van je af laten glijden.

2. De inloopdouche

De laatste jaren is de inloopdouche heel erg in trek en dat is niet meer dan logisch, want dit maakt douchen puur genieten. Je kan de douchebak heel gemakkelijk in de chape van je badkamer integreren als de badkamer nog in opbouw is. Anders zal je misschien een verhoging moeten voorzien. Het enige wat je verder nog hoeft te doen, is een mooie bekleding op de muren en de vloer aanbrengen. Zo kan je zonder veel poespas genieten van je open douche.

Een wellnessmoment thuis, helemaal zoals het hoort

1. Hamam en sauna

Wie droomt er niet van een hamam en sauna thuis? Meestal gaat het om een combinatie, en het zou ook jammer zijn als je moest kiezen. Een ruimte om lekker in te ontspannen: dat is al wat telt. Het kostenplaatje is niet mis, maar zodra je omhuld wordt door de fijne stoom, verdampt dat 'detail' tussen de stoomdruppeltjes.

2. Luminotherapie

In een supertechnologische cabine ga je onder speciale lampen zitten en ontspan je je. Wat luminotherapie doet met je lichaam, is echt ongelofelijk: 30 minuutjes luminotherapie in de winter en alle vermoeidheid glijdt zo van je af!

Je leest het goed: een wellnessmoment thuis kan op vele manieren. Maar vergeet ook niet dat het naast de voordelen in het dagelijkse leven ook een echte meerwaarde biedt voor je woning!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo