Samen in bad krijgt een nieuwe betekenis

20 januari 2017 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Samen in bad krijgt een nieuwe betekenis
RIHO
Het lijkt heel romantisch en gezellig om samen met je partner in bad te gaan. Helaas valt de praktijk vaak tegen. Het is te krap, de benen ůf de bovenlijven worden koud, de kraan zit in de weg. Kortom, geen succes. Maar samen in bad krijgt een nieuwe betekenis in het nieuwe Ann Thermae bad.
Dit bad verrast niet alleen door de grote maatvoering van 190 x 130 cm. Ook het praktische hoofdkussen en de daaronder verdekte overloop zorgen voor een bijzonder tweepersoons bad. De wellness ervaring wordt compleet gemaakt door de samenstelling van het whirlpool- en massagesysteem. Het Anna bad is uitgerust met 24 aerojets in de bodem, 7 grote hydrojets en 3 roterende jets voor de rug- en zijsectie en nog eens 4 mini jets aan het voeteneinde.

Samen in bad krijgt een nieuwe betekenis

Wellness in optima forma

Als optie is het nieuwe touch screen bedieningspaneel beschikbaar. De uitgebreide functionaliteiten worden hierdoor nog makkelijker te bedienen. Tevens beschikt een thermaebad met touch bediening over een heatersysteem dat het badwater, bij gebruik van de hydrojets, automatisch op temperatuur houdt. Telkens warm water bijvullen behoort daarmee definitief tot de verleden tijd. Met het nieuwe Anna bad verandert de badkamer in een privež wellness omgeving.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo