Badkamers

Geberit Setaplano doucheplaat in primeur op Batibouw 2017

Geberit Setaplano doucheplaat in primeur op Batibouw 2017
Geberit Setaplano doucheplaat
De nieuwe Geberit Setaplano inloopdouche heeft alles om u meteen te bekoren. Het ontwerp is super mooi en bijzonder aangenaam in gebruik. De hoogwaardige kwaliteit van de bekleding voelt niet alleen warm en zacht aan maar is ook heel onderhoudsvriendelijk. Een inloopdouche geeft de badkamer een enorme meerwaarde. De vraag naar een inloopdouche wordt dan ook met de dag groter. Dit zowel in nieuwbouw - als in renovatieprojecten. Dankzij de vele voordelen die de nieuwe inloopdouche Geberit Setaplano biedt, wordt hij ongetwijfeld de spildraad van de badkamer. U kunt deze nieuwe doucheplaat als eerste bewonderen tijdens Batibouw 2017 in Brussels Expo in hal 7.

Een uitzonderlijk product

Het oppervlak van de Geberit Setaplanon douche is om meer dan één reden uitzonderlijk. Voor de bekleding in Varicor® werden (kunst)hars en mineralen gecombineerd tot een zacht en warm aanvoelend materiaal dat bovendien ook mooi glad en antislip is. Het materiaal is robuust zodat het tegen een stootje kan en het is ook gemakkelijk schoon te maken. Door deze talrijke troeven doorstaat dit mooie materiaal moeiteloos de vergelijking met materialen zoals glas, natuursteen of zelf keramiek. Doordat de sifon zich discreet aan de zijkant bevindt is er geen hinder van waterafvoer en zorgt dit voor een maximaal douchecomfort.

Geberit Setaplano doucheplaat in primeur op Batibouw 2017

Vernuftig en duurzaam ontwerp

Wat de inrichting van de badkamer betreft, vindt zowat 89% van de Belgen* de duurzaamheid van de materialen een enorm belangrijk aspect. Er valt niet aan te twijfelen dat de inloopdouche Geberit Setaplanoeen duurzaam ontwerp is dat jaren meegaat. Het gebruikte materiaal is van een unieke kwaliteit en het ontwerp is van die aard dat alle zones gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. De sifon heeft geen randen zodat er zich geen vuil kan ophopen. Het deksel kan eenvoudig verwijderd worden om zo de filter schoon te maken.

De Geberit Setaplano douche bevat meerdere geassembleerde elementen en de waterdichte film is in de fabriek aangebracht. Dit garandeert een maximale beveiliging voor de installateur en de gebruiker.

Geberit Setaplano doucheplaat in primeur op Batibouw 2017

*Enquête uitgevoerd in november 2016 door het online onderzoeksbureau iVox in opdracht van Geberit.