Buitenschrijnwerk

Welke leefruimte transformeer jij?

Welke leefruimte transformeer jij?
Ervaar het gevoel van natuurlijk daglicht in jouw leefruimte. Stel je voor: de ochtendzon straalt jouw keuken in waar je geniet van een ontbijt. Of je zit gezellig met vrienden onder de veranda, met uitzicht op de prachtige sterrenhemel. Jouw leefruimte verdient het beste voor de meest waardevolle momenten.

Wist je dat daglicht belangrijk is voor jou? Toch brengt de gemiddelde persoon 85% van onze tijd door binnen in huis of op kantoor. Dat is natuurlijk zonde, want daglicht creëert letterlijk en figuurlijk ruimte. De verbinding met buiten geeft een gevoel van ruimte en rust. Tevens geeft natuurlijk licht energie en maakt je productiever. Het helpt ons lichaam vitamine D aan te maken dat onder meer belangrijk is voor je weerstand.

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor meer natuurlijk daglicht, en je gaat oriënteren voor een lichtstraat, dan vind je door de bomen het bos niet meer. Dit resulteert vaak in teleurstelling en twijfels over een geschikte oplossing. Zonde en niet nodig.

Ben je op zoek naar een lichtstraat voor een overkapping? De meest gekozen lichtstraten voor een overkapping zijn het zadeldak, de vlakke of schilddak lichtstraat. Door te kiezen voor ventilatie in de lichtstraat (bijvoorbeeld: openslaand raam) kan de warmte weg en blijven insecten niet onder het dak hangen.

Welke leefruimte transformeer jij?
Links: schilddak lichtstraat in overkapping Rechts: zadeldak lichtstraat in overkapping

Een lichtstraat in een uitbouw (bijvoorbeeld leefkeuken) geeft veel extra daglicht. In veel gevallen wordt een uitbouw voorzien van een plat dak en wordt een gedeelte van de raampartij en deuren verschoven. Het plaatsen van een lichtstraat op de uitbouw brengt meer daglicht naar binnen, en verbetert jouw leefcomfort. Hoe fijn is het om je vrienden en familie te verwelkomen in een met daglicht gevulde woonruimte.

Welke leefruimte transformeer jij?
Een schilddak lichtstraat met lichtpunt: optimale esthetische aantrekkingskracht

Uiteindelijk wil jij die lichtstraat die het beste aansluit bij jouw woonsituatie en waar je jarenlang plezier van hebt. Wanneer je kiest voor een lichtstraat van Winters Lichtstraten dan kies je voor 10 jaar garantie, het beste advies van onze lichtstraat experts, persoonlijk contact tegen een scherpe prijs. Maatwerk lichtstraten uit eigen productie voor jouw leefcomfort.

Welke leefruimte transformeer jij?
Een schilddak lichtstraat met lichtpunt: optimale esthetische aantrekkingskracht


Welke leefruimte transformeer jij?

Ook interessant