Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   25 september 2019 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Woensdag 25 september is het meestal zwaarbewolkt met soms felle buien, die vergezeld kunnen zijn van onweer in het westen van het land. Maxima tussen 13 en 18 graden bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.
Vanavond wordt het droger met meer opklaringen. Vannacht neemt de bewolking vanuit het westen opnieuw toe en kan er soms wat lichte (mot)regen vallen. Minima tussen 10 en 14 graden bij een meestal matige zuidwester.

Donderdag wordt het zwaarbewolkt met perioden van lichte regen of motregen. In de namiddag en vooral 's avonds gaat het over de noordwestelijke landshelft matig regenen. Het is vrij zacht met maxima van 16 tot 20 graden. Er waait een matige zuidwestenwind.

Vrijdagochtend regent het nog over het zuidoosten van het land. Daarna wordt het overal wisselend bewolkt met enkele buien. De maxima liggen tussen 15 en 19 graden. Er waait een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Zaterdag blijft de kans op een paar lokale buien bestaan. Het is echter vaak droog met soms opklaringen. De maxima schommelen van 14 tot 18 graden bij een strakke zuidwestenwind.

De vooruitzichten voor zondag zijn nog onzeker maar mogelijk trekt een nieuwe regenzone door het land. Maandag wordt het wisselvallig met regen en buien bij maxima rond 18 graden in het centrum. Ook dinsdag is het wisselvallig met regen of buien. Het wordt enkele graden frisser met nog maxima rond 15 graden.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo