Webinar: het kantoor van de toekomst

  BE   6 september 2021 Bron: Palindroom
Webinar: het kantoor van de toekomst
Onder meer, maar niet alleen omwille van Covid ziet het kantoor van morgen er totaal anders uit dan het kantoor van tien jaar geleden. En zal onze werkomgeving binnen tien jaar er weer totaal anders uitzien. Principes van het nieuwe werken raken steeds beter ingeburgerd en ook in kantoren is de circulaire aanpak niet langer weg te denken. Redactiebureau Palindroom brengt in dit gratis en interactief webinar 8 specialisten samen die hun visie geven over hoe het kantoor van de toekomst er moet en zal uitzien. Het wordt een interactief webinar waarin het publiek ook zijn mening kan geven en vragen kan stellen aan de panelleden.

Het webinar is een initiatief van drie bedrijven die elk vanuit hun eigen invalshoek concrete invulling geven aan het kantoor van de toekomst: JUUNOO, NNOF en ERCO. Voor de inhoudelijke invulling kunnen ze rekenen op de medewerking van Idewe, Puur Interieurarchitecten, Stad Beringen, het facilitair bedrijf van de Vlaamse overheid en Extensa. De organisatie en coördinatie is in handen van Redactiebureau Palindroom. Medialife neemt de technische aspecten voor zijn rekening.

Op basis van het webinar zal Redactiebureau Palindroom ook een whitepaper uitschrijven over dit thema die je nu al kan aanvragen.Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo