Wat zegt jouw façade over jou?

27 juli 2015 Bron: Hörmann
Zonde: heel het huis, binnen en buiten, volgens jouw smaak ingericht, maar wanneer vrienden en familie met de deur in huis vallen, is dat door een exemplaar van 13 in een dozijn. Onder het motto ‘toon me jouw voordeur en ik zeg je wie je bent’, komt de Duitse fabrikant Hörmann op de proppen met de mogelijkheid om voortaan je voordeur volledig te personaliseren. Vast staat dat je aluminium kiest, want meer dan bij hout of kunststof, krijg je hierbij een stevige en veilige deur, wordt geluid extra gedempt en warmte bewaard én hoef je niet om de zoveel jaar te herschilderen.

Vervolgens kan je kiezen uit meer dan 40 (!) voordeurmotieven. Kies je voor een heldere strook bovenaan of heb je liever gematteerd glas in het midden? Of combineer je enkele cirkels in motiefglas met een grote sikkel? Je deur is hoe dan ook verkrijgbaar in één van jouw favoriete RAL-kleuren, van honinggeel over robijnrood tot leigrijs, en zelfs in vele pareleffecttinten en signaalkleuren. En natuurlijk kan je ook de handgreep naar jouw smaak aanpassen met een bijzonder ruime keuze uit de DesignPlus-lijn.

Hörmann

En voor wie het ook nog ‘ns groots ziet: deze deuren worden als enige op de markt op maat gemaakt tot maar liefst 3 meter hoog.

Uiteraard draait het bij deze aluminium voordeuren niet enkel om de ‘looks’. Hörmann biedt 10 jaar garantie en heeft als marktleider alle innovaties in huis.

Zo heeft de ThermoSafe-uitvoering een 73 mm dik deurblad en een standaard 5-voudig veiligheidsslot, zodat u energie bespaart en uw huis beschermt tegen inbraak en lawaai.

En de ThermoCarbon-deur is wereldkampioen in warmte-isolatie met een Ud-waarde van maximum 0,47W/(m²·K) en een deurblad van 100 mm dik, terwijl het vleugelprofiel versterkt is met carbon-glasvezels. Met een 9-voudig veiligheidsslot voldoet deze deur ook aan de strengste veiligheidseisen.

Bij beide uitvoeringen kan je kiezen voor thermische beglazing met 8 mm dik gelaagd glas voor een maximum aan veiligheid en zelfs een automatisch slot is mogelijk voor meer comfort.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo