Algemeen

Waarom kiezen voor een aluminium gevelbekleding, 3 voordelen

Waarom kiezen voor een aluminium gevelbekleding, 3 voordelen
Hou je van een stijlvolle gevel? Of het nu gaat om de tijdloze uitstraling van bakstenen, de strakke finesse van pleisterwerk, of de veelzijdige mogelijkheden van gevelbekleding, er is een overvloed aan keuzes. Maar waarom kiezen voor een aluminium gevelbekleding ? Aliplast licht toe.

1. Een stijlvolle look voor je woning in 1,2,3

De plaatsing van de Deco Wall gevelbekleding is heel eenvoudig. Een basisprofiel wordt eerst tegen je gevel gemonteerd. Daarop worden de afwerkingsprofielen geklikt. Bovendien kan je ook je deuren en poorten laten bekleden met de aluminium profielen. Of over een raam laten doorlopen: zo breng je daglicht naar binnen, maar geniet je toch van de gewenste privacy.

2. Waarom kiezen voor een aluminium gevelbekleding? Talrijke combinaties voor een unieke look

De Deco Wall kan je perfect combineren met gevelbepleistering of bakstenen. Zo geef je je woning de unieke look die je voor ogen hebt. Met 4 verticale profielen, smal, breed, diep of open en 1 horizontaal profiel, bepaal je zelf het lijnenspel van je woning. Een extra speciaal kleurenspel kan je bekomen door het achtergrondprofiel in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel.

Aliplast aluminium gevelbekleding

3. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Waarom kiezen voor een aluminium gevelbekleding? Aluminium is duurzaam, uiterst sterk en eenvoudig te onderhouden. Bovendien moet je het niet schilderen of vernissen. Je gevelbekleding is namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft jaren mooi. Bij Aliplast kies je uit een uitgebreid kleurengamma waarin tal van kleuren 25 jaar Seaside garantie hebben.

Waarom kiezen voor een aluminium gevelbekleding? Maak kennis met het aanbod van Aliplast hier.

Aliplast aluminium gevelbekleding

Ook interessant


Build for Life