Waarom Black Friday ideaal is om woonproducten te kopen

  NL   29 november 2019 Bron: Bouw & Wonen
Waarom Black Friday ideaal is om woonproducten te kopen
We weten het allemaal wel: Black Friday is het ideale moment om voor elektrische producten te gaan winkelen. Een nieuwe televisie, een nieuwe koelkast of een nieuwe stofzuiger - op Black Friday zijn dit soort artikelen een stuk goedkoper. Maar wat niet iedereen weet is dat er ook speciale kortingen voor andere apparaten en woonproducten zijn. En dat betekent natuurlijk dat je niet alleen voor je apparatuur, maar ook voor je woonproducten flinke kortingen kunt krijgen. Maar wat maakt het kopen van woonproducten op Black Friday nou zo ideaal?

1. Geweldig hoge kortingen

Hoewel Black Friday vaak winkelen in een grootse drukte betekent, is deze drukte niet voor niets. De speciale Black Friday deals op gebied van apparatuur en wonen zorgen er namelijk voor dat je jouw woonproducten voor een flinke korting in huis kunt halen. De concurrentie tijdens Black Friday is ongelooflijk hoog, en alle retailers proberen hun producten dus zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Acties waar je eerder nooit van had durven dromen, worden op Black Friday ineens werkelijkheid.

2. Ook rustig winkelen is mogelijk

Waar je jezelf bij Black Friday al direct lange rijen en drukke winkels indenkt, is dit niet altijd het geval. Gezien de populariteit van Black Friday wordt dit concept in Nederland namelijk over verschillende dagen getrokken. Dit betekent dat je niet alleen op Black Friday zelf, maar ook de dagen ervoor en erna al met flinke kortingen kunt gaan winkelen. Ook bieden steeds meer webshops dezelfde Black Friday kortingen als de winkel aan. En dat betekent natuurlijk dat jij alle tijd hebt om in alle rust (online) te winkelen.

3. Een complete make-over voor weinig geld

Heb je al lang behoefte aan een nieuwe look en feel in je woning, of is je keuken of badkamer inmiddels echt wel aan vernieuwing toe? Dan is Black Friday de periode waarin jij deze wens werkelijkheid laat worden. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om weken van te voren al op zoek te gaan naar jouw nieuwe interieur, en vervolgens op Black Friday zelf met een lijstje de winkels af te struinen. De kans is groot dat je dat nieuwe interieur vervolgens voor wel de helft van het geld realiseert.

4. Verschillende woonwinkels

Daarnaast doen er ontzettend veel woonwinkels mee aan Black Friday. Dit betekent dat je niet alleen de dure merken voor minder geld in huis kunt halen; maar dat je ook bij de vertrouwde Hema allerlei deals tegen kunt komen. Van VTWonen en Karwei, tot Blokker en FonQ: ze doen allemaal mee met woonproducten aanbiedingen tijdens Black Friday!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo