Keukens

Kleiner wonen is daarom niet minder praktisch

Kleiner wonen is daarom niet minder praktisch
De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Kleiner wonen wordt noodzakelijk en efficiënt omgaan met de beschikbare (opberg)ruimte is één van de grote uitdagingen in de meubelbouw. Gelukkig weet Blum daar goed op in te spelen met twee nieuwe producten die geschikt zijn voor zowel kleine als grotere woningen.

Op Interzum, de internationale toeleveringsbeurs voor de meubelindustrie, interieurbouw en designers, stelde Blum de AVENTOS HK top en SPACE STEP voor. Het AVENTOS klapdeursysteem krijgt een gloednieuw design én een kleinere inbouwgrootte. De SPACE STEP lade in de plint van de kast creëert extra opbergruimte op een plaats die anders verloren gaat. Bovendien is het systeem uitgerust met een handig opstapje zodat ook in de hoogte extra ruimte bereikbaar wordt.

Kleiner wonen is daarom niet minder praktischDit nieuwe klapdeursysteem zal na de zomer beschikbaar zijn.

Nieuw klapdeursysteem

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front mag openen.

Deze nieuwe AVENTOS zal ook beschikbaar zijn met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE. Daarmee opent de kast met een lichte tik tegen het front en sluit het even gemakkelijk dankzij de geïntegreerde schakelaar.

Dit nieuwe klapdeursysteem zal na de zomer beschikbaar zijn.

Kleiner wonen is daarom niet minder praktischDe sokkeloplossing SPACE STEP helpt ook de kleinsten om werkbladen, spoelbakken of wastafels gemakkelijk te bereiken.

Handig opstapje

Nieuwe opbergruimte creëren in de sokkel, gemakkelijk de bovenkast bereiken en kinderen eenvoudig en veilig laten meehelpen – SPACE STEP brengt heel veel functionaliteit in de sokkel van het meubel. Veel spullen maar niet genoeg ruimte om alles er in op te bergen? In kleine woningen creëer je met de SPACE STEP nieuwe opbergruimte onderaan de (lange) kast die anders verloren gaat. Bovendien bereik je ook moeiteloos het achterste deel in de kast door de sokkellade als opstapje te gebruiken.

Kleiner wonen is daarom niet minder praktisch

Wanneer iemand op het opstapje stapt, wordt het trapje al vanaf een gewicht van 8 kg veilig gestabiliseerd en geeft het trapje ook goede steun. Dankzij de bewegingstechnologieën van Blum opent u de sokkeloplossing SPACE STEP heel gemakkelijk, bijvoorbeeld met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE. Voor zacht sluiten zorgt de demping BLUMOTION.

De SPACE STEP is vanaf oktober verkrijgbaar.

Ook interessant