Voor snel, tussendoor schoonmaken: De snoerloze accustofzuiger

17 september 2014 Bron: Outsource
Bosch breidt zijn snoerloze 18 Volt “Power4All”-aanbod uit met een krachtige handstofzuiger met verlengbuis. De veelzijdige PAS 18 LI van Bosch is geschikt voor meerdere, kleinere schoonmaakklussen. Dankzij de verlengbuis en het vloermondstuk kan de PAS 18 LI niet alleen kleinere oppervlakken en meubels stofzuigen, maar ook gemakkelijk tapijten en vloeren reinigen. Hierdoor wordt de PAS 18 LI in plaats van een gewone handstofzuiger een praktische, multifunctionele stofzuiger.

Veelzijdig toestel voor snoerloos schoonmaken

Naast de verlengbuis en vloerborstel heeft de PAS 18 LI nog talrijke andere accessoires voor een flexibel gebruik zonder beperking van een snoer. De extra lange spleetzuigmond laat de gebruiker toe om ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals de ruimte onderaan de rugleuning van autostoelen vlot te bereiken. Het ergonomisch design met softgrip zorgt voor comfortabel schoonmaken in bijna elke positie. Het borstelmondstuk van de PAS 18 LI kan worden gebruikt om gevoelige of delicate oppervlakken zoals glazen platen of fineerhout schoon te maken of om de filter van de stofzuiger te reinigen. Een druk op de knop volstaat om de stofcontainer los te maken, waarna je de filter met de borstel kan reinigen.

de snoerloze accustofzuiger PAS 18 LI van Bosch
De snoerloze accustofzuiger PAS 18 LI van Bosch

Snoerloze vrijheid en lange accuduurtijd

De PAS 18 LI is uitgerust met een krachtige 2,0 Ah lithium-Ion-accu. Daardoor kan het toestel per laadbeurt tot 16 minuten stofzuigen, dat is tot 50 procent langer dan vergelijkbare andere toestellen. Lithium-Ion-accu’s hebben nagenoeg geen zelfontlading waardoor de PAS 18 LI steeds klaar is voor gebruik. Dergelijke accu’s hebben ook geen geheugeneffect en kunnen dus op elk moment worden opgeladen, zonder verlies van accuprestatie.

Onderdeel van het “Power4All”-systeem van Bosch

De PAS 18 LI maakt deel uit van de “Power4All”-familie van snoerloos doe-het-zelf- en tuingereedschap. Met dit systeem biedt Bosch een krachtige en flexibele oplossing voor meerdere toepassingen in huis en tuin. Dezelfde 18 Volt-accu kan worden gebruikt in twaalf verschillende elektrische gereedschappen – van een snoerloze grastrimmer tot decoupeerzaag en van schroefboormachine tot de nieuwe handstofzuiger PAS 18 LI. Dankzij het “Power4All”-systeem hebben doe-het-zelvers niet langer last van een collectie incompatibele accu’s en laders. Een “Power4All”-logo op de verpakking duidt aan of het toestel tot de familie behoort.

De handzame, snoerloze stofzuiger PAS 18 LI is vanaf 1 oktober 2014 beschikbaar in de bouwmarkten in twee versies:
  • met een 2,0 Ah accu en lader aan een aanbevolen verkoopprijs van 149,95 euro inclusief BTW
  • zonder accu en lader aan een aanbevolen verkoopprijs van 64,95 euro inclusief BTW

Elke set (met of zonder accu) bevat sowieso een verlengbuis, vloerborstel, spleetmondstuk, borstelmondstuk en hechtingsringen voor het opbergen van de stofzuiger.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo