Verelst blijft loyale partner KBVB

  BE   16 februari 2015 Bron: Aannemingen Verelst
Kurt Geens, CEO van Aannemingen Verelst, hoopt dat de interne strubbelingen bij de KBVB snel van de baan zijn. De nadruk moet volgens hem weer helemaal naar het sportieve gaan. “Wij blijven een loyale partner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. In maart staat er een vergadering op de agenda met de main partners voor een verhelderend gesprek met de verantwoordelijken van de KBVB. Verelst staat voor open en correct ondernemen. Dat verwachten we ook van onze partners.”

De voorbije zomer, net voor de afreis van de ploeg naar Brazilië, verlengden Aannemingen Verelst het contract met de Koninklijke Belgische Voetbalbond tot en met het WK 2018 in Rusland. Voor CEO Kurt Geens van Aannemingen Verelst was deze derde verlenging een bewijs van grote wederzijdse loyauteit. “Bij de ondertekening lag de focus op de sportieve successen. En daar moeten we snel weer naar toe. Het is voor het imago van de Rode Duivels en al haar partners uitermate belangrijk dat we weer over voetbal praten. We komen namelijk van zeer ver!”

Toch wil Kurt Geens niet blind zijn voor hetgeen er zich de laatste weken bij de KBVB heeft afgespeeld. “Aannemingen Verelst staat voor open en correct ondernemen. Ik vind het dus niet meer dan logisch dat er streng wordt toegekeken op het dagelijks beleid van de voetbalbond. Mensen maken fouten, uit fouten kan en moet je leren. Politieke spelletjes of dubbele agenda’s zijn ontoelaatbaar voor ons als trouwe partner… Hopelijk staan de neuzen van alle beleidsmensen op korte termijn weer in dezelfde richting. Met de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2016 tegen Cyprus en Israël is een positieve sfeer rond de ploeg een eerst stap naar nieuwe successen! Daar willen wij heel graag aan blijven meewerken.”

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo