Regenboogstadion wordt Renson Arena voor 1 dag

  BE   10 april 2014 Bron: Renson
Zaterdag 12 april a.s. om 18 u. speelt SV Zulte Waregem de volgende thuiswedstrijd in Play-Off 1. Na de overwinning tegen leider Standard wil Essevee nu ook de scalp van dichtste achtervolger Club Brugge. Voor deze Westvlaamse derby wordt het Regenboogstadion voor 1 dag omgetoverd tot de Renson Arena. Renson is immers de trotse partner van de SV Zulte Waregem – Club Brugge Game Day.

De naam Renson zal aanstaande zaterdag niet weg te denken zijn in en rond het stadion aan de Gaverbeek. Voor één keer trekken de supporters niet naar het Regenboogstadion, maar naar de Renson Arena, waar alles in het teken staat van de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen. Op LEDs en boardings prijkt nog meer dan anders de naam Renson. De spelers van de beide teams worden bij het betreden van het veld begeleid door kinderen van Renson-medewerkers, die ook allemaal een T-shirt met logo van de firma dragen. Ook alle spelertjes van de TSAE-voetbalschool van Essevee, die de erehaag vormen, dragen eenzelfde T-shirt.

CEO Paul Renson, al van kindsbeen supporter van het toenmalige SV Waregem, geeft samen met Jean-Marie Wampers de aftrap. De ex-wielrenner is te gast in Studio Essevee, waar aan de vooravond van Parijs-Roubaix een speciaal programma rond het wielergebeuren gemaakt wordt. Renson is immers ook sponsor van het Omega Pharma – Quick-Step Cycling Team en Jean-Marie Wampers, die de kasseiklassieker in 1989 won, staat bij de ploeg regelmatig in voor de begeleiding van de VIPs. De genodigden in de VIP-ruimte van Essevee maken trouwens kans op een exclusief Renson/OPSQ-cadeau, met name het shirt waarmee Iljo Keisse de Zesdaagse van Gent reed.

Win een duo-abonnement voor seizoen 2014/2015

Renson en Essevee lanceerden deze week ook een wedstrijd via mail en Facebook, waaruit 5 winnaars moeten komen, die dan tijdens de rust van de wedstrijd samen met Paul Renson en Jean-Marie Wampers zullen deelnemen aan ‘Schiet de bal langs Sammy’. Een fictieve Sammy Bossut prijkt onder een Camargue-terrasoverkapping van Renson op een bache, waarin ook 5 gaten zijn. De deelnemers kunnen punten verdienen door de bal door die gaten te trappen. De winnaar wint alvast een duo-abonnement voor het komende seizoen.

Exterieur

Renson wordt trouwens dit weekend ook volop in de kijker gezet in Expo Waregem. Op de beurs Exterieur demonstreert Demaeght Zonwering immers Camargue, een terrasoverkapping met dak uit kantelbare aluminium lamellen, en Fixscreen, de windvaste verticale doekzonwering.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo