Buitenschrijnwerk

Pop up hotel met Renson Algarve aan Atomium

De spelers en supporters van SV Zulte Waregem kijken vol spanning uit naar de bekerfinale tegen Lokeren. Ook trouwe supporter Renson draagt zijn steentje bij tot een perfecte organisatie van deze nieuwe hoogdag voor het Waregemse voetbal. Samen met enkele andere partners bouwde de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, een pop-up hotel aan de voet van het Atomium. Deze locatie doet voor de gelegenheid dienst als Hospitality Area van Essevee. Aangezien de Essevee Fan Village tussen het Atomium en de paleizen van de Heizel ligt, bevinden de bezoekers van deze unieke Soccerbox zich middenin de sfeer rond de bekerfinale. Dankzij de Algarve-terrasoverkappingen van Renson zullen de gasten zich op de terrassen van deze pop-up Hospitality Area op de wedstrijd kunnen voorbereiden, zonder last van overmatig zonlicht, eventuele regen, wind of koude.

Pop-up hotel Tender 2 werd eerst opgetrokken op het strand van Knokke-Heist. Samen met enkele partners bouwde Renson het hotel onlangs op aan het Atomium in Brussel en voor de gelegenheid werd het omgetoverd tot Soccerbox. Daarmee heeft Essevee zijn eigen pop-up Hospitality Area, waar het heel wat gasten zal ontvangen.

Op het terras integreerden de initiatiefnemers drie Algarve-terrasoverkappingen van Renson. “Deze Algarve combineert een aluminium constructie met een zonwerend lamellendak, dat bestaat uit 150° kantelbare aluminium lamellen,” licht Communication Officer Johan Debaere toe. “Door de integratie van windvaste screens met crystalvensters aan de open zijden kan deze terrasoverkapping gemakkelijk afgesloten worden om de gasten de nodige privacy te gunnen, zonder dat ze de sfeer in de Essevee Fan Village moeten missen.”

Pop-up Hospitality Area met Algarve-terrasoverkappingen van Renson in Essevee Fan Village aan Atomium