Renson opent Outdoor Demo-Park voor terrasoverkappingen

  BE   12 september 2012 Bron: Renson
Renson opende onlangs een Outdoor Demo-Park bij de gebouwen van de afdeling Renson Sunprotection-Screens in de Industriezone Flanders Field te Waregem. Bovendien prijkt de nieuwe Camargue-terrasoverkapping naast de hoofdzetel langs de autoweg E17 Kortrijk-Gent. Deze modellen laten Renson toe om zijn selecte groep Official Outdoor Installers te ondersteunen bij de marketing en verkoop van deze stijlvolle terrasoverkappingen en geven de consument de kans om op elk moment kennis te maken met de diverse oplossingen van Renson.

‘Living Outdoor’ – dé trend van het ogenblik. Maar we weten allemaal, dat de Belgische weersomstandigheden meer dan eens roet in het eten gooien: overmatig zonlicht, regen, wind of koude. Een terrasoverkapping voorkomt die problemen en laat de consument toe om het hele jaar door op het terras te genieten. Renson heeft intussen een compleet gamma terrasoverkappingen met een stijlvolle aluminium structuur – voor elk wat wils: Lagune®, Camargue of Algarve.

Bij de bekende Lagune heeft de consument een geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende dakzonwering boven het hoofd, die afhankelijk van het weer geopend of gesloten wordt, terwijl de onlangs voorgestelde Camargue en Algarve uitgerust zijn met roteerbare aluminium lamellen als dak. Een gesloten dak is volledig waterdicht. Neerslag wordt afgevoerd via geïntegreerde watergeleidingskanalen. Deze comfortabele buitenkamers staan garant voor sfeer en uitstraling maar ook voor warmte en behaaglijkheid, dankzij de geïntegreerde verlichting, verwarmingselementen en flat panel speakers. Lagune en Camargue kunnen bovendien aan voor- en zijkant afgesloten worden met windvaste, gemotoriseerde screens, glazen schuifwanden of elegante Loggia-schuifpanelen.

Intussen worden deze terrasoverkappingen ook op uiteenlopende wijze onder de aandacht van de consument gebracht: door de Outdoor Installers, in redactionele bijdragen en advertenties in vak- en consumentenbladen en ook op beurzen. Nu heeft Renson ook een Demo-Park met de verschillende terrasoverkappingen geïnstalleerd langs de Flanders Fieldweg in Waregem. Bovendien werd de bestaande Lagune®-installatie naast de hoofdzetel vervangen door een nieuwe Camargue, waardoor ook op de zichtlocatie langs de autoweg E17 Kortrijk-Gent een terrasoverkapping blijft prijken. Renson ondersteunt zijn Outdoor Installers bij de marketing en verkoop van terrasoverkappingen en wil het de consument op deze manier nog eenvoudiger maken om kennis te maken met zijn Outdoor oplossingen.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo