Renson en Essevee verlengen partnership

  BE   26 juni 2014 Bron: Renson en Essevee verlengen partnership
Het voetbalseizoen is nog maar net voorbij of daar komt het volgende alweer. Het afgelopen seizoen bevestigde Essevee met als beloning onder meer een Europees ticket, de gouden schoen voor Thorgan Hazard en de selectie van Sammy Bossut voor de Rode Duivels op het WK in Brazilië. Onder het motto ‘never change a winning team’ verlengen Renson en Essevee nu hun partnership en gaan ook volgend seizoen samen op zoek naar nieuwe successen.

“De naam Renson zal ook tijdens het seizoen 2014 - 2015 op de truitjes van de spelers van het eerste elftal (A-kern) en de beloften (B-kern) alsook op de kledij van alle medewerkers van Essevee prijken,” licht Johan Debaere, Communication Officer van Renson, toe. “Renson, dat al jaren trouwe partner van Essevee is, blijft ook prominent aanwezig in het Regenboogstadion,” aldus Cedric Tack, Communication Officer van Essevee. “Aan de ingang, aan de kantoren en de bestuurskamer, aan het restaurant, op 3D-matten, het scorebord en de LED-boarding, op het interviewbord en in de perszaal staat het logo van het bedrijf. En aan de VIP ingang van het stadion staat ook de Algarve-terrasoverkapping met lamellendak.” De “Soccerbox”, intussen al een begrip in het Regenboogstadion, blijft dan weer de vaste stek waar Renson tijdens de thuismatchen zijn partners uit de bouwsector uitnodigt.

“Met deze sponsoring wil Renson zijn naambekendheid verder verhogen. Bovendien ligt ook de professionele uitstraling en de sportieve ambitie van SV Zulte Waregem aan de basis van deze verdergezette samenwerking,” gaat Debaere verder. “Intussen bekijken wij ook de verlenging van ons partnership met het Omega Pharma – Quick-Step Cycling Team van Patrick Lefevere. Ook over deze samenwerking – nationaal en internationaal - zijn wij uiterst tevreden en hopen de contractverlenging voor het begin van de Tour de France af te ronden.”

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo