Binnenafwerking

Argent Alu wint Batibouw Communication Award

Argent Alu, de referentie voor het openen van binnendeuren en deel van de Renson Groep, heeft gisterenavond na afloop van de eerste professionele beursdag de Batibouw Communication Award in de wacht gesleept. Deze Communication Awards wordt toegekend aan bedrijven voor de beste en efficiëntste beurscommunicatie. Argent Alu wordt met deze award bekroond voor zijn complete communicatiecampagne rond Batibouw.

Elk jaar reiken de organisatoren van Batibouw na afloop van de eerste professionele beursdag hun Batibouw Communication Awards uit. Een onafhankelijk jury samengesteld uit professionals uit de communicatie- en beurssector kennen daarbij bedrijven een award toe voor de beste en efficiëntste beurscommunicatie. Argent Alu uit Kruishoutem, al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van raam- en deurbeslag, sleept deze award dit jaar in de wacht. De firma kreeg de award voor zijn communicatie rond de beurs: het nieuwe campagnebeeld, het nieuwe referentieboek, de uitnodigingen naar klanten en consumenten, de communicatie naar de pers met een perstour en bijhorende mediacampagne, de continue berichtgeving via website en social media en de opvallende, overzichtelijke, maar vooral ook functionele beursstand, ontworpen door standenbouwer Next Level uit Maldegem. De jury werd vooral overtuigd door de consistente lijn in het geheel met steeds het gebruik van dezelfde felgele en witte kleuren alsook de campagnebeelden.

Argent Alu wint Batibouw Communication Award

Met zijn nieuwe baseline ‘Invisible doors by Argenta, opening a world of possibilities’ geeft Argent Alu een duidelijke hint naar zijn onzichtbare deursystemen. ‘Onopvallende binnendeuren’ – dé trend voor een tijdloos interieur met een strak en minimalistisch ontwerp. Met zijn onzichtbaar deursysteem speelt Argent Alu perfect in op deze trend. Dankzij dit systeem met onzichtbare deurkaders argenta invisidoor en onzichtbare scharnieren argenta® invisible neo vormen gesloten deuren en wanden één geheel: de storende omlijstingen verdwijnen, terwijl de scharnieren zo gemonteerd zijn, dat ze van buitenaf helemaal niet meer zichtbaar zijn. Voor zijn argenta® invisible neo kreeg de firma vorig jaar een Red Dot Design Award en recent nog de iF Product Design Award.

“Wij zijn zeer blij met deze Communication Award,” zegt Communication Officer Johan Debaere. “Het is nog maar eens een bewijs dat Argent Alu de juiste keuzes maakt door te blijven investeren in innovatie en communicatie. Op Batibouw stellen wij onder meer de nieuwe designbrievenbus albo fenix voor alsook een ‘pekzwarte’ versie van de argenta® invisible neo, speciaal voor exclusieve interieurs, waar zwart beslag de nieuwe trend vormt.”

Ook interessant