Badkamers

Variatie voor een persoonlijke en betaalbare badkamerinrichting

Variatie voor een persoonlijke en betaalbare badkamerinrichting
Wave
De drie nieuwe kranenseries van Duravit - Wave, Circle en Manhattan - bieden nog meer vormgevingsmogelijkheden in de badkamer. De badkamerfabrikant breidt daarmee zijn productportfolio uit met aantrekkelijke designs en de metaalachtige oppervlakken van geborsteld roestvrij staal, brons en gepolijst goud. Dat resulteert in een breed scala aan mogelijke combinaties met de keramische series van Duravit. De kranenseries imponeren stuk voor stuk met een aantrekkelijk prijskaartje en bieden een duurzame meerwaarde dankzij opties als FreshStart, MinusFlow en EasyClean. Duravit Best Match, een speciaal door Duravit ontwikkelde configurator, helpt bij het kiezen van de beste combinatie van mengkraan en keramiek voor elke badkamer.

Functionaliteit en duurzaamheid

Optioneel zijn de wastafelkranen in de maten S en M met de energie- en waterbesparende functies MinusFlow (doorstroombegrenzing tot 40% = 3,5 l/min) en FreshStart beschikbaar. Hier stroomt in de middelste stand eerst alleen koud water. Warm water wordt pas toegevoegd wanneer de hendel bewust naar links wordt bewogen. De energie-intensieve wateropwarming wordt daardoor beperkt tot situaties waarin het effectief gewenst is.

De thermostatische kranen zijn voorzien van HeatLock-brandbeveiliging en alle wastafelkranen zijn uitgerust met een EasyClean straalvormer. Vuil en kalk kunnen eenvoudig van de siliconen rand worden gewreven. De nieuwe kranenseries voldoen daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid.Duravit biedt voor alle kranenseries 5 jaar garantie en 15 jaar op reserveonderdelen.

Kraan oplossingen voor de hele badkamer

Verschillende uitloophoogtes van de wastafelmengkranen spelen in op persoonlijke behoeften met drie verschillende hoogtes (S, M en Highriser) en andere uitvoeringen zoals inbouwmengkranen, 3-gatskranen en kolomkranen. Voor alle andere badkamerruimtes - bidet, douche en bad - bieden Wave, Circle en Manhattan de juiste, optimaal passende oplossing voor de betreffende inbouwsituatie. Voor de douche en het bad is er keuze tussen eengreepsmengkranen en thermostatische kranen, opbouw- en inbouwoplossingen, de series Wave en Circle bieden ook badrandkranen. Douchesystemen met hoofddouche en in hoogte verstelbare handdouche zijn een praktische alles-in-één-oplossing, ook voor montage achteraf.

Voor inbouwoplossingen wordt de Duravit BlueBox gebruikt, een universeel montagesysteem voor verschillende kraanuitvoeringen (mengkraan of thermostaat). Dit betekent dat de ontwerpbeslissing ook kan worden genomen nadat het basiselement is geïnstalleerd.

Wave– soepele dynamiek

Wave staat voor een moderne, jonge designstijl. Het slanke, cilindrische lichaam vloeit zachtjes over in de uitloop, die aan de voorkant fijn afgerond is en met zijn precieze randen voor een prikkelend contrast zorgt. De handgreep, die dynamisch naar boven wijst en prettig in de hand ligt, zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige bediening.

Met chroom, matzwart en drie andere krasvaste en duurzame PVD-oppervlakken - geborsteld roestvrij staal, geborsteld brons en gepolijst goud - biedt Wave nog meer aantrekkelijke mogelijkheden voor een individuele badkamerinrichting.

Duravit - Variatie voor een persoonlijke en betaalbare badkamerinrichting
Als perfecte aanvulling biedt Duravit het Starck T accessoires assortiment. De juiste accessoires uit het hele portfolio: douches, afvoergarnituren, meubelgrepen, bedieningsplaten en sifons zijn precies afgestemd op de kraanoppervlakken en garanderen een harmonieus vormgegeven geheel. Daarmee biedt Duravit voor het eerst een ​​complete badkamerinrichting in één harmonieuze kleur aan, zonder compromissen.

Circle - circulaire eenvoud

Met Circle streeft Duravit naar een minimalistisch design dat goed past bij tijdloze badkamerseries. De basisvorm van de cirkel definieert consequent de kraanbody, uitloop en handgreep, die harmonieus samengaan. Details zoals de opening tussen de body en handgreep, die tot een minimum is teruggebracht, of de geïntegreerde straalregelaar benadrukken de perfecte minimalistische look. Een praktisch neveneffect: het water loopt probleemloos van de afgeronde oppervlakken af, waardoor die bijzonder eenvoudig te reinigen zijn. Circle is verkrijgbaar in chroom en zorgt in combinatie met accessoires uit de serie D-Code voor een harmonieus totaalbeeld.

Duravit - Variatie voor een persoonlijke en betaalbare badkamerinrichting

Manhattan - precieze randen

Het bepalende ontwerpelement van Manhattan is de kubus. Nauwkeurige lijnen en randen kenmerken de karaktervolle stijl, die extra wordt benadrukt door fijne lichtreflecties en zorgt voor een hoogwaardige uitstraling.

Duravit - Variatie voor een persoonlijke en betaalbare badkamerinrichting
Tegelijkertijd benadrukken grote oppervlakken en precieze overgangen de tijdloze, maar toch opvallende elegantie die bijzonder goed harmonieert met heldere en moderne interieurontwerpen. Verkrijgbaar in chroom en matzwart, zijn er verschillende ontwerpopties die perfect passen bij de accessoireserie Karree.

Ook interessant