Verwarming & Sanitair

Hygiëne en design hand in hand met de sensorgestuurde mengkranen van Axor

Hygiëne en design hand in hand met de sensorgestuurde mengkranen van Axor
AXOR Starck Organic
Een goede handhygiëne is essentieel, dat geldt in deze tijd meer dan ooit. Kraanknoppen zijn echter gevoelige contactplekken waarop ziektekiemen en bacteriën zich zeer snel kunnen verspreiden. Axor bewijst met zijn sensorgestuurde mengkranen dat hygiëne en een hoogstaand design hand in hand kunnen gaan. De innovatieve sensortechnologie is discreet in de kraan verwerkt en combineert zo functionaliteit en techniek met een exclusief design. De elektronische lavabomengkranen van Axor Starck, Axor Starck Organic en Axor UNO bieden dankzij de beschikbaarheid in tien speciale kleuroppervlakten van Axor FinishPlus elegante en gepersonaliseerde oplossingen voor elke badkamerinrichtingen.

Axor Starck

De AXOR Starck automatische badkamerkraan onderscheidt zich door een minimalistische esthetiek, purisme en een reductie tot het wezenlijke. Gebruikers zijn reeds sinds de introductie van deze kraan 20 jaar geleden, overtuigd door het design met zijn uiterst strakke lijnen. Rust, ontspanning en functionaliteit in de badkamer.

Hygiëne en design hand in hand met de sensorgestuurde mengkranen van AXOR

Axor Starck Organic

Met de badkamercollectie Axor Starck Organic brengen Axor en Philippe Starck een revolutie teweeg in de omgang met water. De zachte, volumineuze sproeistraal van de automatische mengkraan zorgt voor een sensuele waterbelevenis. Eveneens uitzonderlijk is het organisch-minimalistische design, dat de hele collectie kenmerkt. De zachte vormen en vloeiende overgangen voegen zich daarbij harmonieus in in verschillende badkamersferen.

Axor UNO

Sober van vorm, radicaal gereduceerd in het design, perfecte functionaliteit: de badkamercollectie AXOR Uno van Phoenix Design is het hoogtepunt van het purisme. De focus van deze sensorgestuurde mengkraan is de buis, de meest oorspronkelijke manier om water te transporteren. Zijn cilindrische vorm wordt een designprincipe. De ascetische vormen zorgen voor een bijzonder effect in de badkamer.

Hygiëne en design hand in hand met de sensorgestuurde mengkranen van Axor

Axor Citterio

Het klassiek elegant ontwerp van de Axor Citterio combineert zachte rondingen met strakke lijnen en heldere vlakken. De onmiskenbare invloed van de Italiaanse neoklassieke architectuur zorgt voor een tijdloos design in de badkamer. Deze kraan belichaamt de waardering voor het levenselement water.

Hygiëne en design hand in hand met de sensorgestuurde mengkranen van Axor

Voordelen van de Axor-sensorkranen

Dankzij de uitgebreide keuze in het Axor-gamma is er voor elke badkamer een blikvanger. Het merk speelt in op de diversiteit van persoonlijke levensstijlen, van puristisch-minimalisch tot een sensueel of natuurlijk concept.

Naast het reeds vermelde voordeel op het gebied van hygiëne scoren de sensorgestuurde wastafelkranen ook op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid. Omdat de kraan niet aanraakt wordt tijdens het handen wassen, blijft de kraan vrij van druppelwater en zeep.
Bovendien zijn ze dankzij een spaarzaam watergebruik, waarbij tot 70% minder water verbruikt wordt ten opzichte van een manuele kraan, milieuvriendelijk en economisch. Zo verbruikt de Axor Starck Organic automatische kraan bijvoorbeeld slechts 3.5 liter per minuut.
De elektronische kranen van Axor zijn beschikbaar met netstroomaansluiting of batterij en kunnen met of zonder temperatuurgreep worden geleverd.

Ook interessant