Vanaf nu kun je de vaatwasser nog makkelijker bedienen

22 juli 2019 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Vanaf nu kun je de vaatwasser nog makkelijker bedienen
Wie er geen heeft, weet niet wat hij of zij mist. Wie er wel een heeft, kan niet meer zonder. We hebben het natuurlijk over de vaatwasser; een geweldige uitvinding die ons het vervelendste klusje in de keuken uit handen neemt. Maar we zijn niet snel tevreden. Wij willen de vaatwasser nog makkelijker bedienen. Uit consumentenonderzoek blijkt namelijk dat het bedieningspaneel op een vaatwasser vaak ingewikkeld wordt gevonden.

Knopjes vervangen door slider

AEG heeft het keuzemenu met al haar knopjes in de vaatwassers vervangen door een schuifbalk oftewel slider. Je geeft alleen aan of je een kort, langer of lang programma wilt draaien. Bij alle tijden wordt met groene lampjes aangegeven of het een duurzame keuze is of niet. De autosense functie meet het vuil in het afvoerwater en bepaalt op basis daarvan hoelang de machine moet draaien en hoeveel water daarbij nodig is.

Meer ruimte

Een andere kleine irritatie is het inruimen van de vaat in de machine. We willen er meer in kwijt dan mogelijk is of we doen het niet efficiŽnt genoeg, maar het lijkt wel nooit te passen. Ook dat heeft AEG ondervangen; het XXL-interieur biedt 25% meer ruimte voor pannen, servies, bestek en glazen. Je hebt de keuze voor een bestekkorf of een aparte besteklade.

AEG Vanaf nu kun je de vaatwasser nog makkelijker bedienen

Ook handig

Een rood lampje dat een stip op de vloer laat verschijnen vertelt je dat de machine in werking is. Dat kan nog een stapje verder gaan met de vaatwasser die de resterende wastijd op de vloer projecteert.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo