Gekoelde producten in optimale staat uit de diepvries

28 november 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Gekoelde producten in optimale staat uit de diepvries
De Blast Chiller van AEG koelt eet- en drinkwaren zoals dat niet eerder mogelijk was. Door de snelheid waarmee het apparaat de producten koelt ofwel invriest, blijven de voedingswaarden, smaak en structuur zo optimaal mogelijk. Behoud de kwaliteit van verse producten door deze razendsnel in te vriezen, geef bacteriŽn geen kans producten te bederven en voorkom dat producten uit de oven Ďstiekemí doorgaren. Met de Blast Chiller haal je jouw gekoelde producten in optimale staat uit de diepvries. Zo zet je eenvoudig de meest heerlijke en gezonde maaltijden op tafel.

Zo goed als vers uit de diepvries

Doordat de Blast Chiller sneller eten en drinken koelt dan een normale vriezer, is de kans op kristallisatie minimaal. Hierdoor kunnen verse ingrediŽnten en zelfs de meest delicate maaltijden bewaard blijven. De voedingswaarden, textuur, kleur en smaak van de ingrediŽnten blijven zo in optimale staat en dat zie je dan ook terug na het ontdooien van de voedingsmiddelen. De Blast Chiller is handig en bovendien veiliger dan een reguliere vriezer. Omdat je niet hoeft te wachten tot het eten tot de ideale temperatuur gedaald is, kunnen er namelijk geen bacteriŽn groeien. Zo blijven de kwaliteit en de versheid van de producten behouden.

Gekoelde producten in optimale staat uit de diepvries

Voor alles de meest optimale temperatuur

De Blast Chiller is ook te gebruiken om een kookproces een halt toe te roepen. Bijvoorbeeld, bij het maken van cupcakes of andere baksels die de tijd nodig hebben om af te koelen voordat je deze kunt opdienen of decoreren met een glazuurlaagje. Bovendien blijven deze gerechten nog een tijdje doorgaren nadat je ze uit de oven hebt gehaald. De Blast Chiller kan dit proces stopzetten doordat deze de temperatuur van 175įC naar 25įC kan verlagen in slechts 10 minuten. Hiermee bespaar je wachttijd en kun je direct verder. Ook voor ijskoude toepassingen is de Blast Chiller uitermate geschikt. Binnen no time bereid je lekkere desserts zoals parfaits, sorbets of granitežs. Zet 15 minuten voordat je deze lekkernijen serveert de dessertwijn koud en presenteer jouw gasten zo eenvoudig een perfect gekoeld en smakelijk nagerecht.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo