Uw woning verdient rolgordijnen op maat

3 juli 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Uw woning verdient rolgordijnen op maat
U zoekt rolgordijnen van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Wat hebben gedegen aanbieders zoal in petto? Zij bieden doorgaans een ruime collectie rolgordijnen aan, door vakmensen op maat gemaakt. Laat u eens lekker gaan nu de zomer zijn gloed laat schijnen. Geef uw woning wat ze verdient. Rolgordijnen!
Daarnaast hechten rolgordijnwinkels veel waarde aan het leveren van een uitstekende service. Zij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bovendien geven zij op raamdecoraties twee jaar garantie. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met deze zaken op te nemen.

Sfeervol en esthetisch

Voor elke ruimte en sfeer zijn er passende rolgordijnen. Aan de hand van uw wensen qua kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires zijn uw rolgordijnen helemaal volgens uw wensen op maat te maken. Rolgordijnen zijn er niet alleen voor functionaliteit, zie het als een stukje sfeervolle en esthetiek in uw woning.

Service

Doordat Rolgordijnwinkel.nl uw rolgordijn op maat maakt, kunt u in het bestelproces de afmetingen op de millimeter nauwkeurig invullen en alle overige specificaties naar wens invullen. Heeft u tijdens het bestellen van uw rolgordijn een vraag of advies nodig? Neem gerust contact op. Bij tal van winkels staat niet alleen het leveren van topkwaliteit voorop, maar ook het leveren van een uitstekende service!

Maak uw keuze uit een transparant rolgordijn, verduisterend rolgordijn, dessin, badkamer rolgordijn of een rolgordijn met een luxe kap. Informeer hierbij naar de mogelijkheden.

Online bestellen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u eenvoudig en snel uw producten online bestellen. Maak een keuze uit een van onze type duo rolgordijnen, rolgordijnen, vlakraam rolgordijnen, aluminium jaloezieŽn, lamellen of houten jaloezieŽn.

Selecteer uw stof, voer de maten van de duo rolgordijn/rolgordijn/jaloezie in en kies de gewenste opties. Indien u hulp nodig heeft bij het inmeten, bekijk dan de opgegeven meetinstructies. Klik op Ďplaats in winkelwagení om vervolgens verder te gaan met het bestelproces. Vul uw gegevens in en kies vervolgens een betaalmogelijkheid om uw raamdecoraties veilig te betalen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo