Decoratie

Shutters, een machtige meerwaarde voor elke woning

Shutters, een machtige meerwaarde voor elke woning
Shutters zijn tegenwoordig erg gewild als raamdecoratie. En deze van hoge kwaliteit bieden veel verborgen technische voordelen, zoals geïntegreerde magneten, kwartiersgezaagde lamellen en een pen en gat verbinding. Lindenhout is hier uiterst goed voor geschikt. Bovendien leveren sommige fabrikanten met een vouwrailsysteem. Ze zijn leverbaar in de lamelbreedtes 63mm, 89mm en 114mm, afhankelijk van het type shutters.

Op maat

Ongeacht het soort raam, bijvoorbeeld een rond raam, dakraam, draaikiepram, toog of een andere speciale raamvorm, de shutters kunnen in elke vorm precies op maat worden gemaakt! Shutters is dan ook de enige productsoort waarmee u uw speciale raam kunt voorzien van raamdecoratie.

Basswood

Basswood shutters, ook wel lindehout shutters genoemd, is een houtsoort hardhout die gemakkelijk te bewerken is. Deze shutters hebben een egale structuur en zijn licht van gewicht, waardoor de basswood shutters een strakke uitstraling hebben.

Ashwood

Ashwood shutters zijn van essenhout gefabriceerd, ze vallen op door hun zichtbare nerfstructuur. Deze nerfstructuur ontstaat vanwege de klimaatomstandigheden waarin de Manchurian Ash Tree groeit. Dankzij de diverse exclusieve kleuren die u kunt kiezen voor uw Ashwood shutters, geeft u uw interieur een luxe, exclusieve uitstraling.

Bediening

De shutters op maat zijn uitsluitend handmatig te bedienen. U kiest uit twee soorten bedieningen, namelijk een verborgen bediening of tiltstok bediening. De tiltstok is zichtbaar en bevindt zich aan de voorkant van de shutters, deze kunt u eenvoudig heen en weer bewegen. Dankzij een onzichtbare aluminium lat aan de achterzijde van de shutters, kunt u de lamellen zelf heen en weer bewegen.

Kleurmogelijkheden

Aan kleuren geen gebrek zowel voor Basswood shutters als voor Ashwood shutters kiest u uit een rijk kleurenpalet! Tegen een meerprijs is het mogelijk de kleuren in een andere RAL of NCS kleur te laten spuiten. Daarmee sluiten de shutters altijd precies aan op uw wensen.

Online of in het echt?

Tegenwoordig kan alles en is de e-commerce flink in opmars. Dat weten aanbieders van shutters natuurlijk ook. Maar ze in het echt bekijken geeft misschien toch iets meer vertrouwen. In de showroom kan u ook altijd op de man advies vragen.

Ook interessant