Vastgoed

Uw huis verkopen zonder makelaar?

Uw huis verkopen zonder makelaar?
Wenst u uw huis te verkopen zonder dat u een commissie moet afgeven? Dan moet u uw huis verkopen zonder makelaar. Een makelaar kost aardig wat geld en heel wat makelaars leveren weinig tot geen toegevoegde waarde. Is een huis verkopen zonder makelaar een utopie? Zeker niet, in de huidige markt kan iedereen zonder makelaar makkelijk een huis verkopen.

Ook zonder makelaar kan u uw huis snel verkopen

Heel wat partijen zijn vandaag op zoek naar betaalbare woningen, gronden en andere panden. Deze opkopers zijn geen makelaars, want zij kopen zelf uw woning aan. Aan deze partijen kan u dus snel uw huis verkopen zonder makelaar. U verkoopt dan vaak niet aan een particulier, maar aan een bedrijf.

Zij gaan uw woning vervolgens opknappen, doorverkopen, verhuren of eventueel omvormen naar een totaal nieuw project. Zelf heeft u hier geen invloed op, maar snel verkopen is wel mogelijk. Deze partijen doen vaak na één bezichtiging een concreet bod. Dit bod is vaak marktconform. Het is een snelle en discrete manier om uw huis te verkopen zonder makelaar.

Meer en meer huizen verkocht zonder makelaar

Meer en meer mensen kiezen vandaag de dag ervoor om hun huis te verkopen zonder makelaar. Goede woningen geraken op dit moment makkelijk verkocht en vaak kijken ze op tegen het hoge bedrag dat makelaars vragen. Uw woning snel verkopen aan een partij als Sneluwhuisverkopen.be kan een prima alternatief zijn. U hoeft geen bezichtigingen te organiseren, niet zelf met tientallen geïnteresseerden te praten, etc. De gesprekken met een opkoper lopen meestal ontzettend vlot en in principe hebben ze steeds interesse in verschillende soorten panden: renovatiewoningen, nieuwbouw en gronden.

Uw huis verkopen zonder makelaar?
De opkoper geeft u meestal zonder verplichtingen en geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling van uw woning.

Snel uw huis verkopen betekent volledige ontzorging

Het geboden bedrag is altijd marktconform. De verkoopovereenkomst en alle andere verplichte documenten die u nodig heeft om uw woning te verkopen worden opgevraagd en nagekeken door een notaris. U beschikt tevens over de mogelijkheid om dit door uw eigen notaris te laten doen. Op die manier wordt u volledig ontzorgd.

Het verkopen van uw huis zonder makelaar is uw woning verkopen in alle veiligheid. Het aanbod van de koper steekt u volledig in eigen zak en u hoeft hier geen commissie voor te betalen. U kan ook afspreken dat de koper de kosten die bij de verkoop van een woning komen kijken, voor zich neemt.

Ook interessant