Umbris opent eigen conceptstore in Lokeren

  BE   17 november 2016 Bron: ark
Umbris opent eigen conceptstore in Lokeren
Op 26 november 2016 opent het Belgische designmerk Umbris haar eigen conceptstore in Lokeren voor het grote publiek. Deze expert in stijlvolle lamellendaken verwelkomt er zowel consumenten als architecten om ideeën op te doen, totaalconcepten te bekijken en vragen te stellen. De inspirerende Umbris-conceptstore opent nieuwe deuren naar een creatieve (buiten)wereld. Eén die consumenten vrij kunnen bezoeken – alleen of samen met hun architect. Het dak gaat eraf tijdens het openingsweekend op 26 en 27 november 2016. Daarna opent de conceptstore elke weekdag haar deuren van 8 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.

You create, we design

Met Umbris haal je het beste uit elk ontwerp – want deze ervaren metaalspecialist maakt elk lamellendak op maat: van eenvoudige concepten tot de meest uitdagende architectuur. Bovendien haal je het beste uit elk seizoen – want de kantelbare lamellen zorgen op elk uur voor de juiste temperatuur. Ze draaien vlot open om de laatste herfstzon door te laten, maar ook even gemakkelijk weer dicht om te beschermen tegen wind, sneeuw of regen. De Umbris-lamellendaken ogen strak en hedendaags en onderscheiden zich in hun minitieus maatwerk.

Een sterk staaltje vakwerk

Umbris werkt elk specifiek design af tot op de millimeter – ook speciale constructies, systeembouw en totaalconcepten. Elk Umbris-systeem is opgebouwd uit stevige aluminium extrusielamellen (tot 4 mm dik) met een geďntegreerd gootje. Deze gootprofielen vangen het water op – ook als de lamellen worden gekanteld, waardoor het terras altijd droog blijft. Het systeem is volledig vervaardigd uit aluminium, met lasverbindingen en inox bevestigingen. In tegenstelling tot vergelijkbare lamellendaken, zijn de motor, sturing en steeklat onzichtbaar in het systeem geďntegreerd. Dit garandeert niet alleen een langere levensduur maar ook een mooi en hedendaags, strak en stabiel geheel, zelfs bij grote overkappingen.

Bezoek de Umbris-conceptstore

Adres: Umbris, Brandstraat 26, 9160 Lokeren (met ruime parking)
Openingsuren: openingsweekend 26-27 november 2016 van 10 tot 17 uur -
daarna elke weekdag van 8 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo