Dossier Batibouw

Nieuw op Batibouw 2016: het Umbris Zip Screen

  BE   2 februari 2016 Bron: Ark
Als spin-off van Mebo, een gevestigde waarde in de staalindustrie, wil Umbris nu uit de schaduw treden met zijn lamellendak. Onder het motto “elk seizoen een nieuwe dimensie” laat Umbris zijn klanten het hele jaar door van de buitenlucht genieten. Op Batibouw 2016 in Paleis 1 (stand 1402) zullen ze de show stelen met hun exclusief maatwerk én met hun nieuw product, het Umbris Zip Screen.

Dankzij Umbris zitten we het hele jaar buiten

Een BBQ enkel in de zomer? Niet als het aan Umbris ligt! Umbris geeft zonwering een hele nieuwe betekenis. Dit hoogkwalitatieve lamellendak functioneert niet alleen als zonnewering, maar ook als bescherming tegen regen en wind. Dankzij dit lamellendak brengen we het hele jaar buiten door.

100% Belgisch design

Umbris staat voor Belgische topkwaliteit. Ze kunnen putten uit de ruime ervaring van Mebo en gaan er prat op om een topproduct van eigen bodem af te leveren. Bovendien is deze aluminium constructie milieuvriendelijk.

Nieuw op Batibouw 2016: het Umbris Zip Screen

Perfect maatwerk

Umbris is niet alleen handig, het is bovendien een ware lust voor het oog. Het straalt strak design uit waarbij niet alleen uiterste zorg wordt besteed aan de functionaliteit, maar ook aan de vormgeving. Met elk detail wordt rekening gehouden en alle technische componenten worden vakkundig verborgen voor het blote oog. Met een maximum aan lasverbindingen worden schroeven bovendien tot een minimum beperkt. Umbris gaat voor totaalconcepten waarbij alles perfect op maat wordt gemaakt, en daarmee onderscheidt het zich van andere lamellenmerken. Enkele voordelen van deze oplossingen op maat zijn dat deze overkapping perfect in harmonie is met de woning en beschikbaar is in een hele waaier aan kleuren en modellen. Bovendien staat Umbris garant voor een professionele plaatsing. U vraagt, Umbris maakt.

Umbris Zip Screens

Op Batibouw wordt meteen een primeur voorgesteld, namelijk de Umbris Zip Screens. Helemaal in lijn met de bedrijfsfilosofie van Umbris worden de screenkasten op maat gemaakt in Lokeren en passen ze naadloos bij het Umbris bovenprofiel. Ook de screendoeken, geweven in gecoate glasvezeldraad, optimaliseren het buitenbelevingsgevoel nog meer. Naast bescherming tegen wind, regen en zon zal de consument meteen ook de privacy die deze screens bieden ten zeerste op prijs stellen: geen nieuwsgierige blikken meer van buren of voorbijgangers! Een grote troef waarmee deze screens zich onderscheiden van andere merken is dat ze volledig naadloos zijn, met onzichtbare bevestigingen. Bovendien is de onderlat volledig geïntegreerd in de screenkast, waardoor het lamellendak zijn designgevoel blijft behouden. Zo creëert Umbris een echt buitenkamergevoel.

Nieuw op Batibouw 2016: het Umbris Zip Screen

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo