Keukens

UNIEK; jouw foto op je keuken kastdeuren

UNIEK; jouw foto op je keuken kastdeuren
Een foto van je (klein)kinderen, een prachtig ontluikende bloemknop, een ree in het bos, een schitterend panorama van je laatste skireis, een vergezicht, je koddige puppy, de ondergaande zon aan de horizon… Vanaf nu kun je bij Dovy je lievelingsfoto laten printen op kastdeuren. Een unicum in de keukenwereld.

Voor een exclusieve toets kun je een onderdeel van je keuken personaliseren met je lievelingsfoto. Wat dacht je van je favoriete foto aan de voorzijde van je keukeneiland om een extra accent te leggen? Het is vast en zeker dé blikvanger in je keuken

Hoe gaat dat in zijn werk?

Op basis van een kwalitatieve foto die je ons doorstuurt, maakt Dovy een computerbestand aan dat de foto evenredig verdeelt over jouw kastruimte. Daarbij houden we niet alleen rekening met de hoogte en breedte maar ook met de ruimte tussen de verschillende kastdeuren. Jouw foto moet één perfect geheel vormen met je kastruimte.

Je kiest zelf je favoriete foto. Hou je van een bloemetje in huis? Wil je je eigen kunstwerk in je keuken? Of misschien wil je wel dagelijks je motor bewonderen op je keukenkasten? Je favoriete foto kan evengoed een abstract of geometrisch motief zijn, een citaat of een spreuk die je mooi vindt. Aan jou de keuze!

UNIEK; jouw foto op je keuken kastdeuren - Dovy

Inspiratie in de toonzalen

In de Dovy-toonzalen kan je een voorbeeld van geprinte kastdeuren bewonderen. Alle soorten foto’s en motieven zijn mogelijk. Zwart-witprints, familiefoto’s, foto’s van je huisdier, abstracte foto’s, een honingraatmotief of ruitjesmotief of kastdeuren met een prachtige natuurfoto. De foto van jouw keuze kan zowel op kolomkasten, hangkasten, onderkasten of op de voorzijde van je kookeiland.

UNIEK; jouw foto op je keuken kastdeuren - Dovy
Wist je trouwens dat een donkere foto op kastdeuren een magnifiek effect geeft in je keuken? Doordat het geheel donker is, wordt de scheiding tussen de kastdeuren zo goed als onzichtbaar en de foto lijkt wel in de kastenwand te verdwijnen. Uiteraard krijg je het beste resultaat met foto’s van de allerhoogste kwaliteit – net zoals Dovy de beste materialen gebruikt om de meest kwalitatieve keukens af te leveren.

UNIEK; jouw foto op je keuken kastdeuren - Dovy

Wil jij ook jouw favoriete foto op jouw nieuwe keuken zien schitteren?


Maak vandaag nog een afspraak in een Dovy toonzaal naar keuze. Naast de gratis prijsofferte ontvang je ook een fotorealistisch ontwerp in 3D dat je in Virtual Reality kan bekijken, net alsof je nieuwe keuken al bij je thuis zou staan.

Ook interessant