UNEST gaat gloednieuw studentenhuis bouwen in Brussel

  BE   4 september 2020 Bron: Unest-Invest
UNEST gaat gloednieuw studentenhuis bouwen in Brussel
Projectontwikkelaar & uitbater UNEST lanceert de bouw van een studentenvastgoedproject in Brussel. UNEST Erasmus wordt een studentenhuis met 119 kamers in de Kanaalzone. De commercialisatie is gestart en particulieren kunnen vanaf nu intekenen in deze nieuwe studentenhuisvesting.

Een luxueus studentencomplex met onder meer gemeenschappelijke binnenruimtes, een fitnesszaal en een mooie tuin. UNEST Erasmus wordt een hypermodern gebouw gelegen op de ideale locatie. Het studentenhuis verrijst begin volgend jaar in de Brusselse Kanaalzone, een opkomende buurt met maar liefst 10 universiteitscampussen op minder dan 3 kilometer. UNEST wordt een comfortabele plek voor studenten en aan investeerders bieden we een lucratieve bijverdienste.

UNEST Erasmus wordt vanaf nu aangeboden aan particulieren die willen investeren in studentenhuisvesting in Brussel. Investeren in een studentenkamer kan al vanaf 115.000 euro. UNEST staat niet alleen in voor de bouw, maar ook voor het beheer. De huurprijs bepalen kan de investeerder zelf, de verhuurservice neemt UNEST voor zijn rekening. “UNEST zorgt er ook voor dat het gebouw volledig wordt onderhouden. Een studentenkamer is dus een zorgeloze investering”, zegt managing partner van UNEST Sander Vermeulen.

Bij UNEST staat ecologisch bouwen centraal, met aandacht op gebied van bouwmaterialen en energie. Zo komen er zonnepanelen op het dak van het hypermodern gebouw. De luxeuse inrichting uit de gemeenschappelijke binnenruimtes wordt doorgetrokken in de studentenkamers. Naast een aantrekkelijk interieur zijn de studio’s uitgerust met een douche en een kitchenette.

De Gentse projectontwikkelaar UNEST gaat hiervoor een partnership aan met Bricks & Leisure Vastgoed. Met meer dan 40 jaar ervaring in exploitatie en opbrengsten vastgoed is Bricks & Leisure een gevestigde waarde in de vastgoedwereld.

UNEST wordt een veilige en gezonde community waar studenten ‘the time of their life’ kunnen hebben. Maar er moet ook gestudeerd worden, en daar zal de studentencoach die aanwezig is in het gebouw bij helpen. Het studentenproject wordt gebouwd aan de Moderne-Schoolstraat in Anderlecht, op 2 minuten fietsen van het Brussel-Zuid station.

“Een studentenkamer in Brussel is niet alleen een zorgeloze, maar ook een slimme en veilige investering. Er is een groot tekort van 9.000 studentenkamers in onze hoofdstad. De vraag naar studentenvastgoed blijft er stijgen en in vergelijking met andere steden gaan procentueel gezien meer studenten op kot in Brussel”, licht Sander Vermeulen toe. “Brussel biedt dus toekomst voor vastgoedinvesteerders. We bieden hen vanaf nu onze studentenkamers aan. Binnen enkele jaren moeten de eerste studenten zich dan vestigen in het studentenhuis.”


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo