Tuinieren zonder rugpijn

17 augustus 2015 Bron: RCA
Tuinieren zonder rugpijn
Tuinieren is een perfecte ontspanning en leuk tijdverdrijf… tenminste, als je rug gespaard blijft. Het multi-star-assortiment van Wolf-Garten helpt je goed op weg met stelen in verschillende lengtes voor een goede werkhouding. 33 jaar geleden zorgde Wolf-Garten met zijn kliksysteem voor een revolutie in de sector van het tuingereedschap. De stelen zijn zo ontworpen dat je altijd in de optimale hoek aan het werk bent en zo het risico op een slechte werkhouding vrijwel uitsluit.

Wolf-Garten - Tuinieren zonder rugpijn

Met meer dan 70 verschillende werktuigen en 7 soorten verwisselbare en moduleerbare stelen heeft Wolf-Garten altijd een passende oplossing voor zowel beginnende als doorwinterde tuiniers. De producten van het multi-star-gamma kan je met een simpele klik vastzetten of losmaken op korte, lange of telescopische stelen. De stelen – uit ultralicht aluminium, duurzaam hout of kwaliteitsvolle kunststof – zijn makkelijk op te bergen en optimaal bestand tegen corrosie en slijtage (10 jaar garantie).

Kortom: oerdegelijk, gebruiksvriendelijk & stijlvol, dankzij een innovatief ontwerp, Duitse kwaliteit, doordachte ergonomie en sympathiek design.

Aanbevolen verkoopprijzen:

Stelen: vanaf € 5,00 (ZM02 - 15 cm)
Gereedschap: vanaf € 8,95

Wolf-Garten - Tuinieren zonder rugpijn

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo